Elõrendelhetõ a Nokia Lumia 1520 phablet, számos ajándék jár hozzá

2013.11.08| WMPower User

Ezúttal nem a finn gyártó, hanem a Microsoft jelentette be, hogy elõrendelhetõ lett az egyik új Nokia mobil, a Nokia Lumia 1520 phablet.

Ezúttal nem a finn gyártó, hanem a Microsoft jelentette be, hogy elõrendelhetõ lett az egyik új Nokia mobil, a Nokia Lumia 1520 phablet. A Microsoftstore.com oldalon elõrendelhetõ készülékeket november 22-én kezdik kiszállítani. Akik november 21-ig leadják a redmondi óriás weboldalán rendeléseiket, jól járhatnak, hiszen kapnak egy 50 dollár értékû Microsoft Store app kártyát, egy 40 dollár értékû tokot, egy 20 dolláros, szintén appokra elkölthetõ kártyát a Nokiától, valamint további extraként ingyen letölthetik a Halo: Spartan Assault játékot. A fekete, fehér, piros, valamint sárga színekben elérhetõ Nokia Lumia 1520 két éves hûségszerzõdéssel 200 dollárt kóstál majd az amerikai AT&T szolgáltatónál. Kártyafüggetlenül november 25-tõl lesz Európában megvásárolható a készülék, mintegy 595 fontos áron.

Elõrendelhetõ a Nokia Lumia 1520 phablet, számos ajándék jár hozzáOlvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei