Nokia Denim: frissítés és újdonságok

2014.09.10| Nokia Conversations

A Windows Phone 8.1 Cyan update-et követi a Denim, amely ezúttal is valóban hasznos új funkciókat ad a felhasználóknak.

A Windows Phone 8.1 Cyan update-et követi a Denim, amely ezúttal is valóban hasznos új funkciókat ad a felhasználóknak. Ezek között megtalálható lesz a Cortana digitális asszisztens, ám egyelõre magyarul és hazánkban nem elérhetõ. Mostantól a fõképernyõn is létrehozhatók mappák, így külön folder használható például a játékok, külön az üzenetküldõk számára, a létrehozáshoz elég egyik csempét a másikra húzni. Minden mappa elnevezhetõ. Az Apps Cornerrel készíthetõ egyedi fõképernyõ, ahol csak a felhasználó által kitett appok és játékok érhetõk el. Az SMS-ek között egyenként vagy egyszerre több is törölhetõ, másolható, új üzenetbe illeszthetõ. Végre személyre szabható a szundi ideje, nem csak a gyári értékek állíthatók be. Egyedi VPN állítható be az adatvédelem és a biztonság miatt bármilyen Wi-Fi hálózaton. Még gyorsabb lett a beépített böngészõ.

Nokia Denim: frissítés és újdonságok

A Denim frissítés ezen kívül a Nokia Lumia 930, a Nokia Lumia Icon, a Noia Lumia 1520, a Nokia Lumia 830 és a Nokia Lumia Camera modellekhez elérhetõvé tette – hardveres okokból csak ezen készülékekre – a kamerát fejlesztõ Unique Lumia frissítést is. Ez tartalmazza a Lumia Camera programot, amely leváltja a Nokia Camerát, gyorsabb fotókészítést ígér. A kamera gomb hosszú lenyomására automatikusan elindul a 4K felvétel 24 fps értékkel. Eközben is készíthetõk fotók 8.3 megapixel felbontásban. A továbbfejlesztett képalkotásnak köszönhetõen még élesebb fotók készíthetõk, akár gyenge fényviszonyok között is. A Glance Screen-re kitehetõk idõjárás és egészség, fitness adatok is az idõ, a dátum és az egyéb értesítések mellett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Nokia Denim: frissítés és újdonságok

A Lumia Camera a Lumia Denim frissítés részeként elõször a Lumia 930, a Lumia Icon és a Lumia 1520 okostelefonokra lesz elérhetõ, majd várhatóan 2014 utolsó negyedévében érkezõ frissítéssel válik hozzáférhetõvé a Lumia 830 okostelefonon. A Lumia Denim a többi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonra szintén vezeték nélküli frissítésként érkezik 2014 utolsó negyedévében, a partnerek teszteléseit és jóváhagyásait követõen.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei