Nokia Denim: frissítés és újdonságok

2014.09.10| Nokia Conversations

A Windows Phone 8.1 Cyan update-et követi a Denim, amely ezúttal is valóban hasznos új funkciókat ad a felhasználóknak.

A Windows Phone 8.1 Cyan update-et követi a Denim, amely ezúttal is valóban hasznos új funkciókat ad a felhasználóknak. Ezek között megtalálható lesz a Cortana digitális asszisztens, ám egyelõre magyarul és hazánkban nem elérhetõ. Mostantól a fõképernyõn is létrehozhatók mappák, így külön folder használható például a játékok, külön az üzenetküldõk számára, a létrehozáshoz elég egyik csempét a másikra húzni. Minden mappa elnevezhetõ. Az Apps Cornerrel készíthetõ egyedi fõképernyõ, ahol csak a felhasználó által kitett appok és játékok érhetõk el. Az SMS-ek között egyenként vagy egyszerre több is törölhetõ, másolható, új üzenetbe illeszthetõ. Végre személyre szabható a szundi ideje, nem csak a gyári értékek állíthatók be. Egyedi VPN állítható be az adatvédelem és a biztonság miatt bármilyen Wi-Fi hálózaton. Még gyorsabb lett a beépített böngészõ.

Nokia Denim: frissítés és újdonságok

A Denim frissítés ezen kívül a Nokia Lumia 930, a Nokia Lumia Icon, a Noia Lumia 1520, a Nokia Lumia 830 és a Nokia Lumia Camera modellekhez elérhetõvé tette – hardveres okokból csak ezen készülékekre – a kamerát fejlesztõ Unique Lumia frissítést is. Ez tartalmazza a Lumia Camera programot, amely leváltja a Nokia Camerát, gyorsabb fotókészítést ígér. A kamera gomb hosszú lenyomására automatikusan elindul a 4K felvétel 24 fps értékkel. Eközben is készíthetõk fotók 8.3 megapixel felbontásban. A továbbfejlesztett képalkotásnak köszönhetõen még élesebb fotók készíthetõk, akár gyenge fényviszonyok között is. A Glance Screen-re kitehetõk idõjárás és egészség, fitness adatok is az idõ, a dátum és az egyéb értesítések mellett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Nokia Denim: frissítés és újdonságok

A Lumia Camera a Lumia Denim frissítés részeként elõször a Lumia 930, a Lumia Icon és a Lumia 1520 okostelefonokra lesz elérhetõ, majd várhatóan 2014 utolsó negyedévében érkezõ frissítéssel válik hozzáférhetõvé a Lumia 830 okostelefonon. A Lumia Denim a többi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonra szintén vezeték nélküli frissítésként érkezik 2014 utolsó negyedévében, a partnerek teszteléseit és jóváhagyásait követõen.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei