Nokia Denim: frissítés és újdonságok

2014.09.10| Nokia Conversations

A Windows Phone 8.1 Cyan update-et követi a Denim, amely ezúttal is valóban hasznos új funkciókat ad a felhasználóknak.

A Windows Phone 8.1 Cyan update-et követi a Denim, amely ezúttal is valóban hasznos új funkciókat ad a felhasználóknak. Ezek között megtalálható lesz a Cortana digitális asszisztens, ám egyelõre magyarul és hazánkban nem elérhetõ. Mostantól a fõképernyõn is létrehozhatók mappák, így külön folder használható például a játékok, külön az üzenetküldõk számára, a létrehozáshoz elég egyik csempét a másikra húzni. Minden mappa elnevezhetõ. Az Apps Cornerrel készíthetõ egyedi fõképernyõ, ahol csak a felhasználó által kitett appok és játékok érhetõk el. Az SMS-ek között egyenként vagy egyszerre több is törölhetõ, másolható, új üzenetbe illeszthetõ. Végre személyre szabható a szundi ideje, nem csak a gyári értékek állíthatók be. Egyedi VPN állítható be az adatvédelem és a biztonság miatt bármilyen Wi-Fi hálózaton. Még gyorsabb lett a beépített böngészõ.

Nokia Denim: frissítés és újdonságok

A Denim frissítés ezen kívül a Nokia Lumia 930, a Nokia Lumia Icon, a Noia Lumia 1520, a Nokia Lumia 830 és a Nokia Lumia Camera modellekhez elérhetõvé tette – hardveres okokból csak ezen készülékekre – a kamerát fejlesztõ Unique Lumia frissítést is. Ez tartalmazza a Lumia Camera programot, amely leváltja a Nokia Camerát, gyorsabb fotókészítést ígér. A kamera gomb hosszú lenyomására automatikusan elindul a 4K felvétel 24 fps értékkel. Eközben is készíthetõk fotók 8.3 megapixel felbontásban. A továbbfejlesztett képalkotásnak köszönhetõen még élesebb fotók készíthetõk, akár gyenge fényviszonyok között is. A Glance Screen-re kitehetõk idõjárás és egészség, fitness adatok is az idõ, a dátum és az egyéb értesítések mellett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Nokia Denim: frissítés és újdonságok

A Lumia Camera a Lumia Denim frissítés részeként elõször a Lumia 930, a Lumia Icon és a Lumia 1520 okostelefonokra lesz elérhetõ, majd várhatóan 2014 utolsó negyedévében érkezõ frissítéssel válik hozzáférhetõvé a Lumia 830 okostelefonon. A Lumia Denim a többi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonra szintén vezeték nélküli frissítésként érkezik 2014 utolsó negyedévében, a partnerek teszteléseit és jóváhagyásait követõen.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei