Holnap debütál a Xiaomi Mi 11 Ultra és Pro

2021.03.28| Playful Droid

A Xiaomi MI 11 Ultra körül az utóbbi időben nagy felhajtás, ezen nem lepődünk meg.

A Xiaomi Mi 10 Ultra tavalyi sikere után, amelyet hivatalosan még Kínán kívül be sem jelentettek, a Mi 11 Ultra várhatóan csúcsteljesítményt és -funkciókat fog nyújtani. A hűtőrendszer ezek közé tartozik.

Egy új Weibo bejegyzésben a vállalat társalapítója bepillantást engedett az új hűtés kialakításába. Sajnos a Google fordítás kissé durva, de a lényeget megértettük. Ez valami a " full phase cooling tech", a név valószínűleg az anyag három állapotából származik - szilárd, folyékony és gáz.

Holnap debütál a Xiaomi Mi 11 Ultra és Pro

Azt mondják, hogy az úgynevezett VC áztatólemez (vákuumkamrás áztatólemez) megvalósításával 100%-kal javítja a hővezető képességet (bár nem derül ki, mihez képest). Ezt már a Xiaomi Mi 10 Ultrában is használták, fantázianevének ellenére ugyanolyan működési elvű, mint egy hagyományos gőzkamra - a folyadék felmelegszik, eloszlik, forró gázzá alakul, majd a következő kamrába kerül, ahol újra folyadékká hűl és megismétli a ciklust.

Talán a szilárd állapotot fűtőlemezeknek nevezik, vagy van még valami. Szerencsére nem kell sokat várni, mielőtt többet megtudnánk a technológiáról, mivel a Mi 11 Ultra és Mi 11 Pro ma érkezik!

Emellett hétvégén kikerült poszter az érkező újdonságokról, így már biztosra vehető, hogy az igencsak vékony doboz nem rejt töltőt egyik csúcsmobil esetében sem. A Xiaomi Mi 11 volt az első okostelefon a gyártó kínálatában, amely mellékelt töltő nélkül érkezett, ez azonban csak a kínai modellre korlátozódott, a globális változat kapott töltőt.

Holnap debütál a Xiaomi Mi 11 Ultra és Pro

A töltő elérhetőségét leszámítva valószínűleg a Xiaomi Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra is az egyik legizgalmasabb idén piacra került zászlóshajó-telefon közé tartozik, különösen a Mi 11 Ultra esetében. Ez utóbbi egyedi, másodlagos kijelzőt kap a hátlapon, amely talán a szelfizésben segít, amikor a hátsó kamerát használjuk ehhez.

Ráadásul a Xiaomi Mi 11 Ultra az első okostelefon a világon, amely 50 megapixeles Samsung ISOCELL GN2 kamerát tartalmaz és állítólag megtartja a 120x-os digitális zoomot, amelyet először a Mi 10 Ultrában láttunk.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokItt a kínai nagyágyú, a Xiaomi Mi 11 Ultra!

Itt a kínai nagyágyú, a Xiaomi Mi 11 Ultra!

2021.03.30
| GSM Arena
A Xiaomi Mi 11 Ultra hatalmas kameraszenzorokat és két kijelzőt hozott, ebből egy a kameráknál foglal helyet.
Xiaomi Mi 11 Ultra: mini kijelzővel a hátlapon?

Xiaomi Mi 11 Ultra: mini kijelzővel a hátlapon?

2021.02.13
| Phone Arena
A kínai gyártó hamarosan talán bejelentésre kerülő Mi 11 Ultra modellje aprócska kijelzővel rendelkezik a kamera betétben.
Holnap debütál a Xiaomi Mi 11 Ultra és Pro

Holnap debütál a Xiaomi Mi 11 Ultra és Pro

2021.03.28
| Playful Droid
A Xiaomi MI 11 Ultra körül az utóbbi időben nagy felhajtás, ezen nem lepődünk meg.
Magyarországon a teljes Xiaomi Mi 11 termékcsalád!

Magyarországon a teljes Xiaomi Mi 11 termékcsalád!

2021.06.11
| Xiaomi
A Xiaomi tegnap magyar nyelvű online esemény keretein belül bemutatta a márka legújabb, Mi 11 okostelefon-széria tagjait.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei