Mi Band 5 kijelző a Xiaomi új Ultráján

2021.04.12| Phone Arena

Meglepetés: a Xiaomi Mi 11 Ultra hátlapján egy Mi Band 5 kijelző található.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Xiaomi erősen felhívta magára a figyelmet a Mi 11 Ultra múlt heti bemutatásával. A telefon nemcsak egy erőmű, hanem néhány egyedi tervezési megoldást is tartalmaz - egészen pontosan egy másodlagos OLED képernyőt a hátul lévő fő kamerák mellett.

Most kiderült, hogy ezt az 1,1 hüvelykes, színes AMOLED kijelzőt egyenesen a Xiaomi egyik legnépszerűbb eszközéről - a Mi Band 5-ről - vették át. Az ITHome szerint Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója egy kínai élő közvetítés során elárulta, hogy a Mi 11 Ultra és a Mi Band 5 ugyanazon a képernyőt használja.

Mi Band 5 kijelző a Xiaomi új Ultráján

A lépés oka nem egyértelmű, de ha nem került volna bele ez a különlegesség, biztosan költségcsökkentő hatás lett volna. A Xiaominak sok csúcstechnológiát sikerült belezsúfolnia a telefonba, miközben a bejelentési ár 1000 dollár alatt maradt. Igaz, hazánkban 1200 euróról szól a fáma, de várjuk meg a piacra kerülést.

Mi Band 5 kijelző a Xiaomi új Ultráján

A Xiaomi Mi 11 ultra 6,81 hüvelykes, ívelt, 3200×1440 kijelzővel, Snapdragon 888 lapkakészlettel és 8/128 GB-os vagy 12/256 GB-os tárolási lehetőségekkel rendelkezik. A hátlapon található hatalmas dudor három különböző kamera objektívet tartalmaz. Adott egy 50MP széles látószögű fő kamera, egy 48MP periszkóp kamera, amely támogatja a 120x AI szuper zoomot és az 5x optikai zoomot, és egy 48MP ultraszéles látószögű kamera, 128°-os látómezővel.

Mi Band 5 kijelző a Xiaomi új Ultráján

Ami a hátlapon található másodlagos kijelzőt illeti, felbontása 126×294 pixel, és akár 450 nit fényerőt képes kiadni. Fő célja, hogy tükörként szolgáljon az önarcképek elkészítéséhez, de használható hívások fogadására, értesítések megjelenítésére vagy hatalmas akkumulátor állapot mutatására is akár.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei