Hivatalos: késik az iPhone 12 5G sorozat

2020.07.31| Phone Arena
Címkék:

iPhone 12

,

késés


Miután beszámolt egy rekorder harmadik negyedévről, amely eloszlatta a Wall Street előrejelzéseit, az Apple-nek volt néhány rossz híre.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A pénzügyi jelentést követő konferenciabeszélgetés során a vállalat pénzügyi vezérigazgatója, Luca Maestri azt mondta: "Mint ismeretes, tavaly szeptember végén kezdtük el az iPhone készülékek értékesítését. Ebben az évben arra számítunk, hogy néhány héttel később áll csak rendelkezésre az ellátás." Ez azt jelenti, hogy az 5G-s Apple iPhone 12 modelleket legkorábban októberben vagy november végén láthatjuk. Ez nem jellemző mértékű késés a cégre.

Tegnap, amikor a harmadik negyedévi eredményekről beszámolt, a Qualcomm chip tervezője elmondta, hogy az 5G modellek szállításai 15%-kal csökkennek a jelenlegi negyedévben, mert egy névtelen ügyfél azt tervezi, hogy késlelteti a "globális 5G zászlóshajós telefon bevezetését". Nem kellett sokat gondolkodni azon, hogy a meg nem nevezett ügyfél az Apple.

Hivatalos: késik az iPhone 12 5G sorozat

Már a koronavírus terjedésének kezdete óta pletykálták, hogy az Apple késve mutatja be az idei iPhone családot. A vállalat gyártói nem a maximumon dolgoztak és a Foxconn, a legfontosabb partner a kapacitást felére vette vissza. Az első naptári negyedév lezárása után az Apple újból kinyitotta valamennyi kínai kiskereskedelmi üzletét, amint elkezdték az Egyesült Államokban történő bezárását, és a Foxconn ütemezés előtt elérte munkavállalói felvételi céljait.

Eddig az Apple szeptember után adta ki telefonjait, 2017-ben például az iPhone X csak november 3-án került a boltokba, majd 2018-ban az iPhone XR-re október 26-ig kellett várni, tavaly volt az első alkalom 2016 óta, hogy a bejelentés hónapjában valóban minden változat kapható volt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei