Hivatalos: késik az iPhone 12 5G sorozat

2020.07.31| Phone Arena
Címkék:

iPhone 12

,

késés


Miután beszámolt egy rekorder harmadik negyedévről, amely eloszlatta a Wall Street előrejelzéseit, az Apple-nek volt néhány rossz híre.

A pénzügyi jelentést követő konferenciabeszélgetés során a vállalat pénzügyi vezérigazgatója, Luca Maestri azt mondta: "Mint ismeretes, tavaly szeptember végén kezdtük el az iPhone készülékek értékesítését. Ebben az évben arra számítunk, hogy néhány héttel később áll csak rendelkezésre az ellátás." Ez azt jelenti, hogy az 5G-s Apple iPhone 12 modelleket legkorábban októberben vagy november végén láthatjuk. Ez nem jellemző mértékű késés a cégre.

Tegnap, amikor a harmadik negyedévi eredményekről beszámolt, a Qualcomm chip tervezője elmondta, hogy az 5G modellek szállításai 15%-kal csökkennek a jelenlegi negyedévben, mert egy névtelen ügyfél azt tervezi, hogy késlelteti a "globális 5G zászlóshajós telefon bevezetését". Nem kellett sokat gondolkodni azon, hogy a meg nem nevezett ügyfél az Apple.

Hivatalos: késik az iPhone 12 5G sorozat

Már a koronavírus terjedésének kezdete óta pletykálták, hogy az Apple késve mutatja be az idei iPhone családot. A vállalat gyártói nem a maximumon dolgoztak és a Foxconn, a legfontosabb partner a kapacitást felére vette vissza. Az első naptári negyedév lezárása után az Apple újból kinyitotta valamennyi kínai kiskereskedelmi üzletét, amint elkezdték az Egyesült Államokban történő bezárását, és a Foxconn ütemezés előtt elérte munkavállalói felvételi céljait.

Eddig az Apple szeptember után adta ki telefonjait, 2017-ben például az iPhone X csak november 3-án került a boltokba, majd 2018-ban az iPhone XR-re október 26-ig kellett várni, tavaly volt az első alkalom 2016 óta, hogy a bejelentés hónapjában valóban minden változat kapható volt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 68 840 Ft
Mojuma Working Kft. 68 850 Ft
TopMobil 68 870 Ft
Apple iPhone 11 128GB
Apple iPhone 11 128GB
EUmobil 239 210 Ft
Planet GSM webshop 242 890 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 242 900 Ft
Apple iPhone 11 Pro Max 64GB
Apple iPhone 11 Pro Max 64GB
EUmobil 331 979 Ft
GsmHome 331 989 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 332 480 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei