Hibás Google Nexus 7 táblagépek a piacon

2012.07.04| Android Police

Épphogy csak elérhetõ a keresõóriás új nettáblája, máris fény derült az elsõ gyermekbetegségre, ugyanis hibás néhány darab kijelzõje.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Épphogy csak elérhetõ a keresõóriás új nettáblája, máris fény derült az elsõ gyermekbetegségre, ugyanis hibás néhány darab kijelzõje. A Google Nexus 7 hét colos LCD IPS megjelenítõje 1280×800 képpont felbontást kapott, ezeknek megfelelõen igen magas pixelsûrûséggel is rendelkezik. Sajnos az elsõ darabok képvisszatartást produkálnak. Ez annyit tesz, hogy amint megjelenít valamit a kijelzõ, majd egy másik képet vagy bármi mást, mondjuk a menüt szeretnénk megtekinteni, úgy halványan ugyan, de egyértelmûen látszik még az elõzõ megjelenített kép. Igaz, ez a fajta utóárnyék a legtöbb IPS megjelenítõre igaz, ám közel sem ennyire látványosan és általában csak nagyon világosról sötétre, vagyis nagy kontrasztos váltásnál jelentkezik. Az Android Police oldal felvette a kapcsolatot az Asus-szal, állításuk szerint a boltokba kerülõ példányoknál nem lesz ez a fajta hiba megtalálható.

Hibás Google Nexus 7 táblagépek a piaconA cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei