Galaxy S4: olcsóbb mint az iPhone 5

2013.03.18| Unwired View

Az ember úgy gondolná, hogy két konkurens termék ugyanolyan áron kapható, így inkább a márka dönti el, ki mit választ. Pedig nem.

Az ember úgy gondolná, hogy két konkurens termék ugyanolyan áron kapható, így inkább a márka dönti el, ki mit választ. Pedig nem. Az Apple iPhone 5 konkurense, a péntek hajnalban bemutatott Samsung i9500 Galaxy S 4 olcsóbb lett. A német Amazon szerint a 16 gigás változat 650 euróba kerül majd, mikor a boltokba kerül áprilisban – ezt erősítette meg több brit nagykereskedő és szolgáltató is, ahol április 26-tól lehet hozzájutni az újdonsághoz –, ezzel szemben az iPhone 5 680 euróért kapható, ez ugyanaz az ár mint a 2012 szeptemberi megjelenéskor. Az olasz Android Caotic úgy tudja, 700 euró körül lesz az előrendelési ár, ott május elejére várhatók az első szállítmányok, ám a megjelenés után 600 euróért hozzá lehet majd jutni egy S4-hez. A 32 és a 64 gigabájtos verziókért 50, illetve 100 euró felárat kell megfizetni, ez az iPhone esetében 100 és 200 dollárt jelent.

Galaxy S4: olcsóbb mint az iPhone 5

A Samsung i9500 Galaxy S4 külső jegyek tekintetében abszolút a Samsung i9300 Galaxy S III utódja, azonban attól okosabb lett. Adott az Android 4.2 Jelly Bean rendszer, 5 colos, full HD felbontású Super AMOLED kijelző, Smart Scroll, S-Voice, NFC, 13 megapixeles kamera, wireless töltés, 2 gigabájt RAM, valamint egy Exynos 5 5410, kétszer négymagos processzor (vagy négymagos Qualcomm Snapdragon 600, piactól függően).



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei