Galaxy Buds upgrade: használatérzékelés!

2021.12.07| LifeWire

A Galaxy Buds+ és a Buds Pro használatérzékelést kap hanghívás közben az új frissítésekkel

A Samsung kiválóan teljesít az új frissítések bevezetésében okostelefonjaihoz, táblagépeihez, okosóráihoz és még vezeték nélküli fülhallgatóihoz is. A dél-koreai cég most új firmware-frissítéseket vezet be a Galaxy Buds+-hoz és a Galaxy Buds Pro-hoz, hogy új funkciót hozzon létre.

 Galaxy Buds upgrade: használatérzékelés!

A vállalat új firmware-frissítéseket adott ki a dél-koreai Galaxy Buds+ (firmware verzió R175XXU0AUK1) és a Galaxy Buds Pro (firmware verzió R190XXU0AUK1) készülékekhez. Az új szoftverrel a valóban vezeték nélküli fülhallgatók használatérzékelő funkciót kapnak hanghívások közben. A használta érzékelés sok felső kategóriás fülhallgató általános funkciója. Lényegében mozgás- és egyéb érzékelőket használnak annak érzékelésére, hogy mikor viseli őket a tulajdonosa. Ez lehetővé teszi a fülhallgató számára, hogy szüneteltesse a média lejátszását, vagy módosítsa, hogy a hanghívás milyen hangszórót használjon, ha a fülhallgatót eltávolítja a füléből. A frissítések a fülhallgatók stabilitását is javítják.

 

Általában a Samsung termékei először Dél-Koreában kapnak új frissítéseket. Így ezek az új szoftverfrissítések hamarosan a Galaxy Buds+-ra és a Galaxy Buds Pro-ra is megjelenhetnek világszerte több piacon.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

A Galaxy Buds+ 2020 elején jelent meg, és a Samsung TWS termékcsaládjában először hoztak létre két meghajtós hangbeállítást. A Galaxy Buds Pro az év elején jelent meg, és hozta az ANC-t (Active Noise Cancellation), a 360 fokos hangzást és a korábbi Galaxy fülhallgatókhoz képest kompakt kialakítást.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei