Fotókon a Galaxy S22 Ultra tokjai

2021.10.12| SamMobile

Újabb bizonyítékok gyűlnek össze a néhány héttel ezelőtt kiszivárgott szokatlan Galaxy S22 Ultra dizájnt megerősítve.

A Gizmochina révén számos új kép jelent meg, amelyek látszólag különböző gyártóktól származnak, és mindegyik megerősíti a korábban látott tervezést. A Samsung Galaxy S22 Ultra szokatlan, P-alakú fényképezőgépházat tartalmaz négy kamerával, lézeres autofókusz-érzékelővel és LED vakuval. Lényegében ugyanaz a fényképezőgép elrendezése, mint a Galaxy S21 Ultra hátoldalán, kivéve azt, hogy a kamera házát egy kiálló P-alakú blokkba tervezték át.

Fotókon a Galaxy S22 Ultra tokjai

Az elmúlt hetekben kiszivárgott minden Galaxy S22 Ultra kép azt sugallja, hogy a közelgő zászlóshajó dedikált S Pen foglalattal rendelkezik.

Fotókon a Galaxy S22 Ultra tokjai

A Galaxy Note sorozat jövője bizonytalan, de mivel idén biztosan nem érkezik a Galaxy Note 21, a Samsung nagy eséllyel hatékonyan szeretné átalakítani a Galaxy S22 Ultrát Note mobillá, még úgy is, ha nem nevezzük nevén a gyereket. Ha ez igaz, akkor egy dedikált S Pen nyílás a legfontosabb tervezési elem, amely bele kell kerüljön a Galaxy telefonba.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Fotókon a Galaxy S22 Ultra tokjai

Fotókon a Galaxy S22 Ultra tokjai

A pletykák szerint a Galaxy S22 Ultra januárban kerül piacra, és nem lesz egyedül a Galaxy Unpacked színpadán. Hagyományos és Plus modelleknek kell kísérniük, bár egyiküknek sincs külön S Pen tartója a legutóbbi szivárgások alapján.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei