Huawei P30 Pro

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

2019.02.27

A Huawei P30 Pro fotói több kérdést vetnek fel, mint amennyire választ adnak.

Néha egy zárt ajtó különleges meglepetést rejt. A Mobile World Congress sikerült egy bemutató szobát találniuk az újságíróknak, ahol laptopok mellett rábukkantak a hivatalosan március 26-án, Párizsban bemutatkozó Huawei P30 Pro mobilra. Természetesen nem működő modelleket, hanem prototípusokat hozott csak a gyártó, amely cserébe a végleges formát és külsőt mutatja.

Első pillantásra nem tűnik drámainak az újítás a Huawei P20 Prohoz képest – mint tavaly, amikor a P20 hatalmas változást hozott a P10 után –, a cég ehelyett számos aprósággal csalogatja a márka rajongóit. Az egyik ilyen a Vogue és a Link felirat a telefon hátulján. Előbbi a készülék fejlesztői kódneve, a nevek Huawei és Leica szavakra cserélődnek a szériagyártásban. A képen márka nélkülinek tűnő hátsó panelen három lencse található a bal felső sarokban.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A pletykáknak félig felel csak meg a most megerősített információ, ugyanis korábban a Huawei P30-ra írták a három kamerát, máshol négy kameráról és további érzékelőkről is szó esett. Nincs kizárva, hogy amit lencsevégre kaptak, az az 5G-s változata a P30 Pronak.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A kamera három lencséje mellett a típus leírása látható, amely minden Huawei és Leica telefonon szabvány már, ilyen a Mate 20 Pronál a Summilux, a P20 Pronál a Summarit objektív. A Summitor szót a P30 Pro prototípusa mellett ovlasható, amely nem egy Leica objektív neve, de nagyon közel áll hozzá. A név megerősíti a korábbi pletykákat arról, hogy a P30 Pro tízszeres zoom funkcióval rendelkezik.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A lencsevégre kapott Huawei P30 Pro prototípusa nagyon tükröződő, króm festést kapott, amely nem túl meglepő módon ujjlenyomatokkal borított, de ez nem a végleges szín verzió. Tömegre és fizikai méretre a P20 Proval egyezik, ám az élek inkább a Mate 20 Prot idézik, amely jó döntés, hiszen kényelmesebbé teszi a tartást és kompaktabbnak hat a telefon.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A P30 Pro oldalán egyedül a hangerőt szabályzó gombok, valamint a bekapcsoló gomb található, illetve alul az USB C csatlakozó, felül pedig egy SIM tálca rejtőzik. Jack port nincs. Az újságírók a modell előlapjáról nem készíthettek fotókat. Érdekes lesz látni, hogy a lyukas kijelző vagy a notch mellett döntenek. Érdekes élmény volt kézben tartani egy csak egy hónap múlva debütáló okostelefont. A fotókat készítőknek tetszett a stílus, a kényelem, a méret, jól eltalálták az összhangot a Huaweinél.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone XS 64GB
Apple iPhone XS 64GB
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 203 490 Ft
i-Shop Webáruház 203 580 Ft
Planet GSM webshop 203 790 Ft
Apple iPhone 11 Pro 64GB
Apple iPhone 11 Pro 64GB
EUmobil 327 860 Ft
TopMobil 327 870 Ft
i-Shop Webáruház 327 890 Ft
Samsung Galaxy S9 64GB Dual G960FD
Samsung Galaxy S9 64GB Dual G960FD
Telefoncenter Webáruház 136 500 Ft
Telefonkirály 150 990 Ft
UJGSM.HU A Mobiltelefon Futár! 157 890 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei