Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

2019.02.27| Digital Trends

A Huawei P30 Pro fotói több kérdést vetnek fel, mint amennyire választ adnak.

Néha egy zárt ajtó különleges meglepetést rejt. A Mobile World Congress sikerült egy bemutató szobát találniuk az újságíróknak, ahol laptopok mellett rábukkantak a hivatalosan március 26-án, Párizsban bemutatkozó Huawei P30 Pro mobilra. Természetesen nem működő modelleket, hanem prototípusokat hozott csak a gyártó, amely cserébe a végleges formát és külsőt mutatja.

Első pillantásra nem tűnik drámainak az újítás a Huawei P20 Prohoz képest – mint tavaly, amikor a P20 hatalmas változást hozott a P10 után –, a cég ehelyett számos aprósággal csalogatja a márka rajongóit. Az egyik ilyen a Vogue és a Link felirat a telefon hátulján. Előbbi a készülék fejlesztői kódneve, a nevek Huawei és Leica szavakra cserélődnek a szériagyártásban. A képen márka nélkülinek tűnő hátsó panelen három lencse található a bal felső sarokban.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A pletykáknak félig felel csak meg a most megerősített információ, ugyanis korábban a Huawei P30-ra írták a három kamerát, máshol négy kameráról és további érzékelőkről is szó esett. Nincs kizárva, hogy amit lencsevégre kaptak, az az 5G-s változata a P30 Pronak.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A kamera három lencséje mellett a típus leírása látható, amely minden Huawei és Leica telefonon szabvány már, ilyen a Mate 20 Pronál a Summilux, a P20 Pronál a Summarit objektív. A Summitor szót a P30 Pro prototípusa mellett ovlasható, amely nem egy Leica objektív neve, de nagyon közel áll hozzá. A név megerősíti a korábbi pletykákat arról, hogy a P30 Pro tízszeres zoom funkcióval rendelkezik.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A lencsevégre kapott Huawei P30 Pro prototípusa nagyon tükröződő, króm festést kapott, amely nem túl meglepő módon ujjlenyomatokkal borított, de ez nem a végleges szín verzió. Tömegre és fizikai méretre a P20 Proval egyezik, ám az élek inkább a Mate 20 Prot idézik, amely jó döntés, hiszen kényelmesebbé teszi a tartást és kompaktabbnak hat a telefon.

Fotókon a be se mutatott Huawei P30 Pro

A P30 Pro oldalán egyedül a hangerőt szabályzó gombok, valamint a bekapcsoló gomb található, illetve alul az USB C csatlakozó, felül pedig egy SIM tálca rejtőzik. Jack port nincs. Az újságírók a modell előlapjáról nem készíthettek fotókat. Érdekes lesz látni, hogy a lyukas kijelző vagy a notch mellett döntenek. Érdekes élmény volt kézben tartani egy csak egy hónap múlva debütáló okostelefont. A fotókat készítőknek tetszett a stílus, a kényelem, a méret, jól eltalálták az összhangot a Huaweinél.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Figyelem P30 Pro tulajok!

Figyelem P30 Pro tulajok!

2019.11.12
| GSM Arena
Már nagyon közel van az Android 10 frissítés.
Mégis tudja a wireless töltést a Huawei P30

Mégis tudja a wireless töltést a Huawei P30

2019.03.29
| GSM Arena
Mindössze egyetlen apróság, egy különleges tok kell hozzá.
P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

2020.10.12
| Express
Egy friss hír szerint a Huawei P30 Pro tulajdonosai Harmony OS-re kell, hogy váltsanak, ha meg akarják kapni a friss funkciókat.
Videón a Huawei P30 Pro

Videón a Huawei P30 Pro

2019.03.20
| GSM Arena
Ha nem elég az eddigi sok pletyka, akkor mutatunk egy rövid videót a Huawei érkező csúcsmobiljáról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei