Fossil, Michael Kors és Skagen okosórák a CES-en

2021.01.12| GSM Arena

Több dizájner márka is bemutatta újdonságát a CES 2021 világkiállításon, idén először online.

A Fossil lerántotta a leplet a Fossil Gen 5 LTE-képes okosóráról. A Snapdragon Wear 3100 chipsettel és eSIM-mel rendelkező szépség képes hívásokat és üzeneteket is fogadni, indítani, a 8 gigabájt tárhelyén pedig rengeteg zene tárolható, akár a Spotify-ról is.

Három akkumulátor mód választható, napi, kiterjesztett és csak óra funkcióval, így egy naptól akár egy hétig is kihúzhatja egy feltöltéssel. Az 1.3 colos érintőkijelző 45 mm-es tokban található, funkcióit tekintve minden fitnesz és egészség opcióval rendelkezik, ami elvárható tőle és a Google Pay is támogatást élvez.

Fossil, Michael Kors és Skagen okosórák a CES-en

A Fossil Gen 5 LTE egyetlen hátránya, hogy csak az amerikai Verizon szolgáltatónál kerül a kínálatba, legalábbis ebben a formában és csak androidos okostelefonnal párosítható. A gyártó 2021-ben később a nemzetközi megjelenést tervezi, valamint a támogatás kibővítését iOS rendszerre.

A Michael Kors Access Gen 5E okosóra rögtön két verzióban is bemutatkozott, a 250 dolláros MKGO és a 350 Darci képében. Valójában a két óra egy és ugyanaz, az egyetlen különbség köztük a felhasznált anyagok és azok árai. Az olcsó MKGO alumínium tokot és szilikon szíjat kapott, míg a drágább Darci rozsdamentes acélból készült és hétsoros fém szíjat kapott.

Fossil, Michael Kors és Skagen okosórák a CES-en

A tudás egyezik, így az 1.19 colos AMOLED kijelző, a Wear 3100 chip, valamint a hangszóró és a mikrofon, amivel beszélni is lehet, ha az okostelefon a közelben van. NFC is van a Google Pay-hez, ám LTE nincs.

A harmadik újdonság a Skagen Jorn Hybrid HR, ez a dán luxus kiegészítőket gyártó cég első okosórája e-ink kijelzővel! A modell 38 és 42 mm-es verzióban kerül a piacra, összesen ötféle stílusban.

Fossil, Michael Kors és Skagen okosórák a CES-en

Az e-ink megjelenítőnek köszönhetően az üzemidő több, mint két hét, a gyorstöltésnek köszönhetően pedig ötven perc alatt nyolcvan százalék fölé emelkedhet a töltöttség. Ami a funkciókat illeti, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló és kalóriafigyelő található benne, valamint természetesen képes a telefon értesítéseit mutatni és a zenelejátszót vezérelni. A Jorn Hybrid HR január 26-án kerül a a piacra 195 dolláros áron.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei