A Samsung két új vezeték nélküli töltőt hoz

2021.01.13| SamMobile

Úgy tűnik, hogy a Samsung két új Qi töltőn dolgozik okostelefonjaihoz és más kompatibilis eszközökhöz.

Hivatalos bemutatásuk előtt az újonnan megjelenő képek bemutatják a vállalat két közelgő vezeték nélküli töltőjét: az EP-P1300 és az EP-P4300. Az EP-P4300 a Duo Pad vezeték nélküli töltő utódja lehet.

Az EP-P1300 a Samsung négyzet alakú vezeték nélküli töltője, amely egyszerre csak egy eszközt képes feltölteni. A töltő ikonográfiája alapján úgy tűnik, hogy kompatibilis telefonokat és vezeték nélküli fülhallgatókat támogat. Elöl egyetlen állapotjelző LED, hátul USB Type-C csatlakozó található rajta. Ez a 48 eurós vezeték nélküli töltő 9W-os vezeték nélküli töltést támogat okostelefonokhoz és 7W töltést iPhone készülékek esetében.

A Samsung két új vezeték nélküli töltőt hoz

Az EP-P4300 vezeték nélküli töltő Pad Duo néven fut és akár két eszköz egyidejű töltését is támogatja. Tölthet kompatibilis okostelefonokat, okosórákat és vezeték nélküli fülhallgatókat. Két állapotjelző LED-del és hátul USB Type-C porttal rendelkezik. Az egyik kiszivárgott képen a Galaxy S21 Ultra is látható. Támogatja az akár 9W-os gyors vezeték nélküli töltést okostelefonoknál és akár 3,5 W-os töltést az okosóráknál.

A Samsung két új vezeték nélküli töltőt hoz

Ezek az új, vezeték nélküli töltők képesek lesznek feltölteni a közelgő Galaxy SmartTag objektumkövetőket (esetleg a Galaxy SmartTag+ modellt) is, de az információk még nem biztosak. A töltőket a Galaxy S21 és a Galaxy Buds Pro mellett mutatja be a Samsung holnap.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei