Flipboard-szerű Facebook app jöhet

2013.06.24| Engadget

A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett.

A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett. A The Wall Street Journal szerint tavaly a kezdődött fejlesztés lényege a kifejezetten mobilon, szöveg böngészésre használható, Reader kódnevű alkalmazás, melynek felülete és a különböző forrásokból való tartalmak egy helyre összehozása a Flipboard megoldásához rendkívül hasonló. Bár több részlet nem szivárgott ki, annyi igen, hogy Mark Zuckerberg is részt vesz a munkákban. A cég nem kommentálta a híreket, de van okunk feltételezni, hogy nem csak kacsa a hír. Ezt erősíti meg ugyanis a múlt héten új funkcióként felbukkant hashtag-támogatás is, mely kimondottan bizonyos szövegek, témák keresésére használható, ez lehet az első lépés. Másik érdekesség a Facebook Graph API-jában található, ám egyelőre nem használt RSS kódok jelenléte. A Reader komoly újítást jelenthetne az 1.1 milliárd felhasználó számára, mivel akár komoly reklám-bevételre is számíthatna a vállalat egy megfelelően kidolgozott alkalmazással. A Facebook bevételeinek mintegy egyharmada jelenleg a mobilos oldalakból érkezik.

Flipboard-szerű Facebook app jöhetTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei