Flipboard-szerű Facebook app jöhet

2013.06.24| Engadget

A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett.

A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett. A The Wall Street Journal szerint tavaly a kezdődött fejlesztés lényege a kifejezetten mobilon, szöveg böngészésre használható, Reader kódnevű alkalmazás, melynek felülete és a különböző forrásokból való tartalmak egy helyre összehozása a Flipboard megoldásához rendkívül hasonló. Bár több részlet nem szivárgott ki, annyi igen, hogy Mark Zuckerberg is részt vesz a munkákban. A cég nem kommentálta a híreket, de van okunk feltételezni, hogy nem csak kacsa a hír. Ezt erősíti meg ugyanis a múlt héten új funkcióként felbukkant hashtag-támogatás is, mely kimondottan bizonyos szövegek, témák keresésére használható, ez lehet az első lépés. Másik érdekesség a Facebook Graph API-jában található, ám egyelőre nem használt RSS kódok jelenléte. A Reader komoly újítást jelenthetne az 1.1 milliárd felhasználó számára, mivel akár komoly reklám-bevételre is számíthatna a vállalat egy megfelelően kidolgozott alkalmazással. A Facebook bevételeinek mintegy egyharmada jelenleg a mobilos oldalakból érkezik.

Flipboard-szerű Facebook app jöhetTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei