Flipboard-szerű Facebook app jöhet

2013.06.24| Engadget

A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett.

A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett. A The Wall Street Journal szerint tavaly a kezdődött fejlesztés lényege a kifejezetten mobilon, szöveg böngészésre használható, Reader kódnevű alkalmazás, melynek felülete és a különböző forrásokból való tartalmak egy helyre összehozása a Flipboard megoldásához rendkívül hasonló. Bár több részlet nem szivárgott ki, annyi igen, hogy Mark Zuckerberg is részt vesz a munkákban. A cég nem kommentálta a híreket, de van okunk feltételezni, hogy nem csak kacsa a hír. Ezt erősíti meg ugyanis a múlt héten új funkcióként felbukkant hashtag-támogatás is, mely kimondottan bizonyos szövegek, témák keresésére használható, ez lehet az első lépés. Másik érdekesség a Facebook Graph API-jában található, ám egyelőre nem használt RSS kódok jelenléte. A Reader komoly újítást jelenthetne az 1.1 milliárd felhasználó számára, mivel akár komoly reklám-bevételre is számíthatna a vállalat egy megfelelően kidolgozott alkalmazással. A Facebook bevételeinek mintegy egyharmada jelenleg a mobilos oldalakból érkezik.

Flipboard-szerű Facebook app jöhetTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei