Flipboard hirek és információk

Saját hírolvasót készít a Samsung

Saját hírolvasót készít a Samsung

2015.09.02
| SamMobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó a Galaxy mobilokra optimalizált hírolvasó alkalmazáson dolgozik, amely a Flipboardot váltaná le.
HTC BlinkFeed hírolvasó szinte mindenkinek

HTC BlinkFeed hírolvasó szinte mindenkinek

2014.03.27
| Into Mobile
A tajvani gyártó bárki számára elérhetővé tette a Google Play Áruházban a BlinkFeed alkalmazást.
Itt a Facebook Paper!

Itt a Facebook Paper!

2014.01.31
| Engadget
Az elõzetes pletykáknak megfelelõen tényleg január végén mutatta be a Facebook legfrissebb újítását, a Paper nevû hírolvasót.
FacePaper: hírek kékben

FacePaper: hírek kékben

2014.01.16
| re/code
A Flipboardhoz hasonló alkalmazás fejlesztésén dolgozik a Facebook, legalábbis a tegnapi hírek szerint.
Flipboard-szerű Facebook app jöhet

Flipboard-szerű Facebook app jöhet

2013.06.24
| Engadget
A friss pletykák szerint a legnagyobb közösségi oldal Flipboard-szerű megjelenítésre válthat az eddig megszokott helyett.
Megújult a Flipboard, érdemes frissíteni

Megújult a Flipboard, érdemes frissíteni

2013.03.27
| Flipboard
A Flipboard legújabb változata a 2.0 verziószámot és több újdonságot hozott az iOS rendszerű készülékek tulajdonosai számára.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségem



Korábbi szavazások eredményei