Finishben a Samsung Galaxy S21 FE

2021.09.21| GsmArena

Egyre valószínűbb, hogy októberben kerül bemutatásra a Samsung Galaxy S21 FE okostelefon.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Már több mint egy hónap eltelt a Samsung Unpacked eseménye óta, amikor bemutatták az összecsukható zászlóshajókat, az új okosórákat és a TWS fülhallgatót. Sokan várták, hogy ekkor debütál majd a Galaxy S21 FE okostelefon is, azonban ez nem történt meg.

Bár a Samsung még hivatalosan nem jelentette be a Samsung Galaxy S21 FE készüléket, a telefon azonban felkerült a Google által a Google AR Core támogatási oldalra. Ez annyit jelent, hogy a Fan Edition készen áll a kiadásra. Az új Galaxy S21 FE-nek ugyanazt a zászlóshajó élményt kell majd nyújtania, mint a Galaxy S21-nek, ellenben jóval alacsonyabb áron juthatunk majd hozzá.

Finishben a Samsung Galaxy S21 FE

Múlt héten a Google megerősítette, hogy két változatban fog érkezni, az egyiket az Exynos 2100 SoC, míg a másikat a Snapdragon 888 lapkakészlet fogja hajtani. Várhatóan ugyanúgy rendelkezni fog a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóval, IP 68 víz- és porállósággal, magas frissítési gyakoriságú kijelzővel, vezeték nélküli töltési támogatottsággal, illetve Dolby Atmos-szal.

A Samsung még nem erősítette meg, hogy pontosan mikor kerül bemutatásra az új Galaxy S21 FE okoskészülék, de gyanítjuk, hogy októberre várható.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei