Figyelem! Képeken a valódi Samsung Galaxy Note 5!

2015.07.17| SamMobile

Mint azt tudjuk, kevesebb mint egy hónap múlva jelenik meg hivatalosan a Samsung Galaxy Note 5, egészen pontosan augusztus 12-én, addig is azonban hadd mutassuk be a legfrissebb képeket magáról a telefonról.

Mint azt tudjuk, kevesebb mint egy hónap múlva jelenik meg hivatalosan a Samsung Galaxy Note 5, egészen pontosan augusztus 12-én, addig is azonban hadd mutassuk be a legfrissebb képeket magáról a telefonról. A modellhez természetesen már gőzerővel készülnek a tokok, elsőként a Ringke gyártó tette fel Amazonra a Note 5-höz tartozó kiegészítőket, ezzel teljes mértékben megismerhetjük a telefon megjelenését. Ami rögtön felveti a kérdést a tok láttán, az az S Pen. Eddig ugyanis minden Note mobilból egyszerűen kihúzható volt, azonban úgy tűnik, a pletykák igazak lesznek és nyomásra automatikusan kiadja a pent majd a Note 5, legalábbis hiányzik az ujj vagy köröm hozzáféréséhez szükséges hely a telefon keretéből és a tokból is. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Samsung nemrég levédett egy szabadalmat az automatikus kiadási technológiával kapcsolatban, így ez sokkal inkább reális újításnak tűnik mint a nyomásra kiadás választása.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokSamsung Galaxy Note III: 5.9 colos kijelzővel

Samsung Galaxy Note III: 5.9 colos kijelzővel

2013.03.07
| SamMobile
A The Korean Times információi szerint tovább nő az egyébként sem csekély méretű Samsung Galaxy Note széria következő készülékének kijelzője az elődökhöz képest.
Samsung Gear Live nevetségesen olcsón!

Samsung Gear Live nevetségesen olcsón!

2015.11.25
| SamMobile
Az eBayen már most elkezdődött a Fekete Péntek, megbízható eladók is akcióznak, ezúttal a Samsung Gear Live kapható hihetetlen jó áron.
Sorra állítják le a Note 7 értékesítéseket

Sorra állítják le a Note 7 értékesítéseket

2016.10.10
| GSM Arena
Egyre több szolgáltató és üzlet dönt úgy, hogy nem forgalmazza tovább a Samsung Galaxy Note 7-et a folyamatos robbanások és kigyulladások miatt.
Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

2016.08.02
| GSM Arena
Már kevesebb mint fél nap van csak hátra a Samsung Galaxy Note 7 bejelentésig, azonban több fotót tudunk prezentálni róla.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei