Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

2016.08.02| GSM Arena

Már kevesebb mint fél nap van csak hátra a Samsung Galaxy Note 7 bejelentésig, azonban több fotót tudunk prezentálni róla.

A képeken az arany változat látható, valamint a hozzá tartozó csomagolás, doboz látható. Maga a készülék egy az egyben a Samsung Galaxy S7 edge-et idézi, ám pici eltérések rögtön felfedezhetők. A ma esti bejelentés után egy nappal meg is indulnak az előrendelések, Európában állítólag augusztus 16-tól lesz kapható. Jó hír ez a Samsung Galaxy Note 4 tulajdonosok számára, akik még mindig az utódra várnak, hiszen hivatalosan itthon nem volt kapható a Samsung Galaxy Note 5.

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

A Note 7 megújított kezelőfelületet kap, amely ráadásul egy trükknek köszönhetően az üzemidőre is jó hatással lesz. A készülékbe egy 3500 mAh-s akkumulátor kerül, amely nem a legnagyobb a konkurensek közül, de várhatóan jó szolgálatot tesz majd. Processzorból Qualcomm Snapdragon 820 kerül az amerikai vásárlók telefonjaiba, mindenki más pedig a Samsung saját fejlesztésű Exynos 8890-et kapja. Kamerából egy dual, 12 megapixeles változat található a hátlapon, valamint újdonságként debütál majd három új funkció az S Penhez.

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotókA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei