Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

2016.08.02| GSM Arena

Már kevesebb mint fél nap van csak hátra a Samsung Galaxy Note 7 bejelentésig, azonban több fotót tudunk prezentálni róla.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A képeken az arany változat látható, valamint a hozzá tartozó csomagolás, doboz látható. Maga a készülék egy az egyben a Samsung Galaxy S7 edge-et idézi, ám pici eltérések rögtön felfedezhetők. A ma esti bejelentés után egy nappal meg is indulnak az előrendelések, Európában állítólag augusztus 16-tól lesz kapható. Jó hír ez a Samsung Galaxy Note 4 tulajdonosok számára, akik még mindig az utódra várnak, hiszen hivatalosan itthon nem volt kapható a Samsung Galaxy Note 5.

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

A Note 7 megújított kezelőfelületet kap, amely ráadásul egy trükknek köszönhetően az üzemidőre is jó hatással lesz. A készülékbe egy 3500 mAh-s akkumulátor kerül, amely nem a legnagyobb a konkurensek közül, de várhatóan jó szolgálatot tesz majd. Processzorból Qualcomm Snapdragon 820 kerül az amerikai vásárlók telefonjaiba, mindenki más pedig a Samsung saját fejlesztésű Exynos 8890-et kapja. Kamerából egy dual, 12 megapixeles változat található a hátlapon, valamint újdonságként debütál majd három új funkció az S Penhez.

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotók

Bejelentés előtt: Samsung Galaxy Note 7 fotókA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei