Ezek az elsõ Samsung Galaxy Note 7 edge fotók!

2016.07.13| SamMobile

Bár már kevesebb mint egy hónap van csak hátra a Note 7 hivatalos bejelentéséig, érdekes módon nem láthattunk még róla fotót.

Ez elég szokatlan, a gyártó egészen eddig nagyon jól titkolta a készülék megjelenését. A modell neve már biztos, a Samsung úgy döntött, hogy partiban marad a többi szériával, így Note 6 helyett Note 7 néven kerül piacra az újdonság, ebbõl is könnyen lehet majd következtetni, hogy melyik évben jelent meg, hiszen a Samsung Galaxy S család számozása is ugyanígy alakul. Egyetlen képet láthattunk eddig a telefonról, méghozzá Evan Blasstól, azonban a hivatalosnak tûnõ kép valóságtartalmával kapcsolatban bõven maradt kétely akkor. Az Evan által mutatott képeken dual edge kijelzõ, írisz szkenner és háromféle színvariáns volt látható. A TechTastic által kiadott fotókon ezek szintén megjelennek, a készülék valódinak tûnik az elõzményeket figyelembe véve.

Ezek az elsõ Samsung Galaxy Note 7 edge fotók!

A pletykák szerint 5.7 colos, Super AMOLED megjelenítõ várható QHD felbontással, Snapdragon 821 chipsettel, 4 gigabájt RAM-mal, 64/125/256 gigabájt tárhellyel, C típusú USB porttal, TouchWiz Grace kezelõfelülettel, új Gear VR kompatibilitással, hibrid UFS/microSD hellyel, 3600 mAh-s akkumulátorral, valamint nem olcsó, 849 eurós kezdõ árral. Processzorból szinte biztosra vehetõ, hogy a frissen bemutatott Qualcomm Snapdragon 821 kerül a burkolat alá. A Samsung Galaxy Note 7 augusztus 2-án debütál.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ezek az elsõ Samsung Galaxy Note 7 edge fotók!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei