Féláron: itt az új Mibro Color Smartwatch!

2021.05.12| (x)

Bevezető akcióban valós 50%-on áron vásárolható meg a nagyok minőségét hozó okosóra, a Mibro Color Smartwatch.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Mibro egy teljesen új, független márka. A Mibro Color Smartwatch egyike az új márka friss kínálatának. A Mibro Color 1.57 colos kijelzője kategóriájában kifejezetten nagynak számít, színes panel. A burkolata 5ATM-ig vízálló, laboratóriumi tesztek igazolták, így nem okoz gondot az esőben elázás, a kézmosás és úszás, ám szörfözés, búvárkodás közben nem ajánlja a gyártó a használatot. Az óra 15 sportot ismer, képes rögzíteni az edzést, a pulzust, a távolságot, az elégetett kalóriát.

Féláron: itt az új Mibro Color Smartwatch!

Fontos részlet a véroxigénszint mérése, képes ugyanis a véroxigén szintjét mérni, ez főleg a világjárvány miatt rendkívül hasznos funkció egy okosórában.

Féláron: itt az új Mibro Color Smartwatch!

Féláron: itt az új Mibro Color Smartwatch!

A Mibro Color Smartwatch fém és acél kombinációjából készült, a szíja műanyag, ezzel is erősítve a sportos kinézetet és használhatóságot. Az óra egyelőre magyarul nem tud. A Mibro Color önállóan, mindössze óraként akár 14 napig is bírja egyetlen feltöltéssel.

Féláron: itt az új Mibro Color Smartwatch!

A Mibro Color Smartwatch a márka és az új termék bevezetése okán féláron, 34.98 dolláros áron vásárolható meg a MIBROCOLORZ kuponkóddalEmiatt nem is kell félni áfafizetéstől vagy egyéb plusz buktatótól, ráadásul a szállítási módtól függően gond nélkül megérkezhet még a kritikus július 1. előtt. 


 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei