Ezt tudja az EMUI 10.1

2020.08.19| Huawei
Címkék:

Huawei

,

EMUI 10.1


A Huawei felülete 3D hatású kijelzővel, többablakos móddal és még folyamatosabb görgetési élménnyel érkezik.

A Huawei bejelentette, mely készülékeit frissíti EMUI 10.1 felületre. Az EMUI 10.1 a folytonosság élményét hozza el, melyben az okostelefon és a laptop egy új, közösen működő rendszert alkot. Az EMUI 10.1 tehát lehetővé teszi, hogy a felhasználók még könnyebben válthassanak eszközeik között.

Ezt tudja az EMUI 10.1

  • Az új funkciók egyike a Multi-Window, mely kiaknázza a már eddig is meglévő, a különböző képernyők közötti együttműködést. A kezelőfelületen végzett változtatások javítják a készülékek teljesítményét és biztonságát is. A telefonok és tabletek oldaláról egy suhintással előhívható Multi-Window használatával egyszerre két alkalmazás használható, közöttük egy mozdulattal lehet fájlokat megosztani, áthelyezni.
  • A Multi-Screen Collaboration továbbfejlesztett verziója lehetővé teszi, hogy a notebookunkon fogadjunk hívásokat, okostelefonon nyissunk meg a laptopunkon található alkalmazásokat, vagy egy kattintással megosszuk telefonunk mobilinternetét a számítógépünkkel.

Ezt tudja az EMUI 10.1

  • A korábban már bemutatott Huawei Share pedig már okostelefonok, notebookok, okoshangszórók, tabletek és egyéb eszközök között is remekül működik.
  • Az EMUI 10.1-gyel mutatkozik be a 3D Rendered Always-on kijelző, mely 3D élményt nyújt. A különleges megoldás a zárolt képernyőn több rétegben jeleníti meg az órát és az értesítéseket, kiemelve őket a háttérből.
  • Az EMUI 10.1-ben az ujjlenyomatos feloldás három új animációt kapott, melyek mozgását a föld, a tűz és a víz ihlette.

Ezt tudja az EMUI 10.1

  • A görgetés folytonossága érdekében a Huawei új Friction Slide technológiája a fizika törvényei alapján működik. A rendszer érzékeli, ha változik a görgetés sebessége, a kijelzőfrissítést pedig ehhez igazítja, így igazán lágy és folytonos olvasási és böngészési élményt nyújt.
  • A Cross Device Photo Gallery lehetővé teszi, hogy az okostelefonunkon lévő képeinket és a notebookunkon, vagy tabletünkön található fotóinkat mostantól mindkét eszközünkön egyaránt elérjük, amennyiben azok ugyanahhoz a WiFi hálózathoz kapcsolódnak.

Ezt tudja az EMUI 10.1

A frissítés legegyszerűbben a Beállítások -> Rendszer és Frissítések -> Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető. A 2020-ban megjelent Huawei P40 készülékeken már az EMUI 10.1 fut, a frissítéssel az alábbi készülékekre lesz elérhető:

Mate 30/Mate 30 Pro/Mate 30 Pro 5G/ Mate Xs/P30/ P30 Pro/ Mate 20/ Mate 20 Pro/ PORSCHE DESIGN Mate 20 RS / Mate 20 X(4G) / Mate 20 X(5G) / HONOR 20 / nova 5T / HONOR 20 PRO/ HONOR View 20 / HUAWEI Y7p / nova 5T / HUAWEI Y7p/ HUAWEI P40 lite E / HONOR View 30 Pro / HUAWEI P40 lite/ HUAWEI nova 7i.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei