Ezt tudja az EMUI 10.1

2020.08.19| Huawei
Címkék:

Huawei

,

EMUI 10.1


A Huawei felülete 3D hatású kijelzővel, többablakos móddal és még folyamatosabb görgetési élménnyel érkezik.

A Huawei bejelentette, mely készülékeit frissíti EMUI 10.1 felületre. Az EMUI 10.1 a folytonosság élményét hozza el, melyben az okostelefon és a laptop egy új, közösen működő rendszert alkot. Az EMUI 10.1 tehát lehetővé teszi, hogy a felhasználók még könnyebben válthassanak eszközeik között.

Ezt tudja az EMUI 10.1

  • Az új funkciók egyike a Multi-Window, mely kiaknázza a már eddig is meglévő, a különböző képernyők közötti együttműködést. A kezelőfelületen végzett változtatások javítják a készülékek teljesítményét és biztonságát is. A telefonok és tabletek oldaláról egy suhintással előhívható Multi-Window használatával egyszerre két alkalmazás használható, közöttük egy mozdulattal lehet fájlokat megosztani, áthelyezni.
  • A Multi-Screen Collaboration továbbfejlesztett verziója lehetővé teszi, hogy a notebookunkon fogadjunk hívásokat, okostelefonon nyissunk meg a laptopunkon található alkalmazásokat, vagy egy kattintással megosszuk telefonunk mobilinternetét a számítógépünkkel.

Ezt tudja az EMUI 10.1

  • A korábban már bemutatott Huawei Share pedig már okostelefonok, notebookok, okoshangszórók, tabletek és egyéb eszközök között is remekül működik.
  • Az EMUI 10.1-gyel mutatkozik be a 3D Rendered Always-on kijelző, mely 3D élményt nyújt. A különleges megoldás a zárolt képernyőn több rétegben jeleníti meg az órát és az értesítéseket, kiemelve őket a háttérből.
  • Az EMUI 10.1-ben az ujjlenyomatos feloldás három új animációt kapott, melyek mozgását a föld, a tűz és a víz ihlette.

Ezt tudja az EMUI 10.1

  • A görgetés folytonossága érdekében a Huawei új Friction Slide technológiája a fizika törvényei alapján működik. A rendszer érzékeli, ha változik a görgetés sebessége, a kijelzőfrissítést pedig ehhez igazítja, így igazán lágy és folytonos olvasási és böngészési élményt nyújt.
  • A Cross Device Photo Gallery lehetővé teszi, hogy az okostelefonunkon lévő képeinket és a notebookunkon, vagy tabletünkön található fotóinkat mostantól mindkét eszközünkön egyaránt elérjük, amennyiben azok ugyanahhoz a WiFi hálózathoz kapcsolódnak.

Ezt tudja az EMUI 10.1

A frissítés legegyszerűbben a Beállítások -> Rendszer és Frissítések -> Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető. A 2020-ban megjelent Huawei P40 készülékeken már az EMUI 10.1 fut, a frissítéssel az alábbi készülékekre lesz elérhető:

Mate 30/Mate 30 Pro/Mate 30 Pro 5G/ Mate Xs/P30/ P30 Pro/ Mate 20/ Mate 20 Pro/ PORSCHE DESIGN Mate 20 RS / Mate 20 X(4G) / Mate 20 X(5G) / HONOR 20 / nova 5T / HONOR 20 PRO/ HONOR View 20 / HUAWEI Y7p / nova 5T / HUAWEI Y7p/ HUAWEI P40 lite E / HONOR View 30 Pro / HUAWEI P40 lite/ HUAWEI nova 7i.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei