Ez az app meríti legjobban az akkumulátorát

2021.05.26| Phone Arena

Ezek az alkalmazások merítik legjobban az akkumulátort és foglalják a tárhely jelentős részét.

A pCloud felhőtárhely cég elemzést végzett annak megállapítására, hogy mely alkalmazások a legrosszabbak az okostelefon akkumulátorának lemerülésével kapcsolatban, és mely alkalmazások használják a legtöbb tárhelyet.

A listához felhasznált adatok magukban foglalják az egyes alkalmazások által használt engedélyeket (például a fényképezőgépet vagy a helyet), az ezen alkalmazások által használt akkumulátor élettartamát és azt, hogy a Dark Mode elérhető-e az adott programhoz.

"E három tényező eredményeinek ötvözésével ki tudtuk számolni, hogy a 100 legnépszerűbb alkalmazás közül melyik a legtöbb energiát vagy tárhelyet igénylő és megkapják a telefongyilkos címet." - mondta a pCloud.

Ez az app meríti legjobban az akkumulátorát

A két legnagyobb akkumulátor lemerítő, telefongyilkos alkalmazás valószínűleg meglepő lesz. A Fitbit és a My Verizon alkalmazás egyaránt az első számú helyre került, mivel mindkettő lehetővé teszi a 16 lehetséges engedély közül 14 futtatását a háttérben, beleértve a négy legtöbb energiát igénylőt (a kamera, a hely, a mikrofon és a Wi-Fi). Tehát mindkettő a legmagasabb, 92,31% -os pontszámmal zárult, ami halálos hatással volt a telefon akkumulátorára.

Ne feledje, hogy a háttérben végzett tevékenység a telefon akkumulátorát használja, így azok az alkalmazások, amelyek sok munkát végeznek, miközben Ön is nem nézi őket, lemerítik a telefonját.

A közösségi média alkalmazásai a 20 legnépszerűbb akku gyilkos app közül hatot tettek ki, köztük a Facebook (ötödik lett, 82%-kal), az Instagram (nyolcadik, 79%-kal), a Snapchat (tizenegyedik, 77%-kal), a WhatsApp (tizenkettedik, 77%-kal), a YouTube és a LinkedIn. A közösségi média alkalmazások esetében átlagosan 11 kiegészítő opció futott a háttérben, beleértve a fotókat, a Wi-Fi-t, a helyeket és a mikrofont.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Uber és a Skype a 3., illetve a 4. helyre került, mindkettő 87%-kal. Társkereső alkalmazások is szerepelnek a listán, úgymint a Tinder, a Bumble és a Grindt. A triból egyiknek sincs sötét módja, és átlagosan 11 engedély fut a háttérben.

A sötét mód kissé kilóg a sorból egyébként, ugyanis az akkumulátor kímélése szempontjából csak akkor van értelme, ha OLED kijelzős telefonon használjuk. Ennek az az oka, hogy nem igényel külön háttérvilágítást, ellentétben az LCD panellel. A fekete szín létrehozásához az OLED-nél egyszerűen a pixeleket kikapcsolják, és mivel a kikapcsolt pixelek nem merítik az akkumulátort, a funkció segítségével a telefonok egy kicsit hosszabb ideig működhetnek a töltések között.

Ez az app meríti legjobban az akkumulátorát

Nézzük, mely appok foglalják a legtöbb helyet a mobiljainkon! Meglepő módon a United Airlines alkalmazás vezet 437,8 MB tárhellyel, a Lyft és az Uber a 2. és a 3. helyen 325,1 MB és 299,6 MB helyet igényel. Az élelmiszerekkel kapcsolatos alkalmazások szintén rengeteg tárolást igényelnek, valamint az Uber Eats, a My McDonalds és a Yelp Food is megtalálható a legtöbb tárhelyet igénylő 30 app között.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei