Ez az app meríti legjobban az akkumulátorát

2021.05.26| Phone Arena

Ezek az alkalmazások merítik legjobban az akkumulátort és foglalják a tárhely jelentős részét.

A pCloud felhőtárhely cég elemzést végzett annak megállapítására, hogy mely alkalmazások a legrosszabbak az okostelefon akkumulátorának lemerülésével kapcsolatban, és mely alkalmazások használják a legtöbb tárhelyet.

A listához felhasznált adatok magukban foglalják az egyes alkalmazások által használt engedélyeket (például a fényképezőgépet vagy a helyet), az ezen alkalmazások által használt akkumulátor élettartamát és azt, hogy a Dark Mode elérhető-e az adott programhoz.

"E három tényező eredményeinek ötvözésével ki tudtuk számolni, hogy a 100 legnépszerűbb alkalmazás közül melyik a legtöbb energiát vagy tárhelyet igénylő és megkapják a telefongyilkos címet." - mondta a pCloud.

Ez az app meríti legjobban az akkumulátorát

A két legnagyobb akkumulátor lemerítő, telefongyilkos alkalmazás valószínűleg meglepő lesz. A Fitbit és a My Verizon alkalmazás egyaránt az első számú helyre került, mivel mindkettő lehetővé teszi a 16 lehetséges engedély közül 14 futtatását a háttérben, beleértve a négy legtöbb energiát igénylőt (a kamera, a hely, a mikrofon és a Wi-Fi). Tehát mindkettő a legmagasabb, 92,31% -os pontszámmal zárult, ami halálos hatással volt a telefon akkumulátorára.

Ne feledje, hogy a háttérben végzett tevékenység a telefon akkumulátorát használja, így azok az alkalmazások, amelyek sok munkát végeznek, miközben Ön is nem nézi őket, lemerítik a telefonját.

A közösségi média alkalmazásai a 20 legnépszerűbb akku gyilkos app közül hatot tettek ki, köztük a Facebook (ötödik lett, 82%-kal), az Instagram (nyolcadik, 79%-kal), a Snapchat (tizenegyedik, 77%-kal), a WhatsApp (tizenkettedik, 77%-kal), a YouTube és a LinkedIn. A közösségi média alkalmazások esetében átlagosan 11 kiegészítő opció futott a háttérben, beleértve a fotókat, a Wi-Fi-t, a helyeket és a mikrofont.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Uber és a Skype a 3., illetve a 4. helyre került, mindkettő 87%-kal. Társkereső alkalmazások is szerepelnek a listán, úgymint a Tinder, a Bumble és a Grindt. A triból egyiknek sincs sötét módja, és átlagosan 11 engedély fut a háttérben.

A sötét mód kissé kilóg a sorból egyébként, ugyanis az akkumulátor kímélése szempontjából csak akkor van értelme, ha OLED kijelzős telefonon használjuk. Ennek az az oka, hogy nem igényel külön háttérvilágítást, ellentétben az LCD panellel. A fekete szín létrehozásához az OLED-nél egyszerűen a pixeleket kikapcsolják, és mivel a kikapcsolt pixelek nem merítik az akkumulátort, a funkció segítségével a telefonok egy kicsit hosszabb ideig működhetnek a töltések között.

Ez az app meríti legjobban az akkumulátorát

Nézzük, mely appok foglalják a legtöbb helyet a mobiljainkon! Meglepő módon a United Airlines alkalmazás vezet 437,8 MB tárhellyel, a Lyft és az Uber a 2. és a 3. helyen 325,1 MB és 299,6 MB helyet igényel. Az élelmiszerekkel kapcsolatos alkalmazások szintén rengeteg tárolást igényelnek, valamint az Uber Eats, a My McDonalds és a Yelp Food is megtalálható a legtöbb tárhelyet igénylő 30 app között.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei