Exkluzív: így néz ki a Samsung Galaxy S7, az S7 edge és a Plus!

2015.12.29| GSM Arena

A GSM Arena tegnap este különleges fotókhoz jutott hozzá, egészen pontosan a hivatalosan még nem is létezõ Samsung Galaxy S7 edge és Samsung Galaxy S7 Plus modellek és a hozzájuk tartozó tokok láthatók.

Az ITSkins oldalán még cikkünk írásakor is élnek a linkek a Galaxy S7, az S7 edge és az S7 edge Plus készülékhez egyaránt. Egészen mostanáig nem láthattunk valós képeket a modellekrõl, ez is 3D render ugyan, ám mivel a hivatalos tok árusító oldalán látható, szinte teljesen készpénznek vehetõ. A Samsung Galaxy S7 így tehát összesen háromféle változatban lesz kapható, a Samsung Galaxy S7 5.2 colos kijelzõvel, míg a Samsung Galaxy S7+ és a Samsung Galaxy S7 edge egyaránt 6 colos megjelenítõvel felvértezett lesz. Érdemes megfigyelni, hogy míg az edge modellek a gyártónál hajlított kijelzõt kapnak, addig a hátlap teljesen egyenes, az egyenes megjelenítõvel ellátott verzióknak pedig a könnyebb fogás érdekében a hátlapja hajlított oldalt az éleknél.

Exkluzív: így néz ki a Samsung Galaxy S7, az S7 edge és a Plus!

Exkluzív: így néz ki a Samsung Galaxy S7, az S7 edge és a Plus!

Annak ellenére, hogy a home gomb az elõzetes pletykák szerint vékonyabb, ám hosszabb kellene legyen, itt a képeken épp az ellenkezõje figyelhetõ meg, az enyhébb módosítás feltehetõen a jobb ujjlenyomat-olvasást szolgálja majd. Az biztosra vehetõ, hogy a Samsung Galaxy S7 széria Exynos 8890 és Snapdragon 820 processzorral lesz felvértezve. A bejelentésre várhatóan március 1-jén kerül sor, legalábbis a render képeken ez a dátum látható (persze utalhat a március 1. arra is, hogy tavaly a Samsung Galaxy S6-ot ekkor mutatta be a gyártó és egyszerûen abból a készülékbõl nyúlták a képernyõt).

Exkluzív: így néz ki a Samsung Galaxy S7, az S7 edge és a Plus!

Exkluzív: így néz ki a Samsung Galaxy S7, az S7 edge és a Plus!Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei