Fotók: így néz ki a fekete és az ezüst Galaxy S7

2016.02.19| GSM Arena

Fotók bizonyítják, hogyan is néz ki az idei évi nagy kedvenc és nagy megosztó duó, a Samsung Galaxy S7 és Samsung Galaxy S7 edge.

Egyetlen nap sem telhet el már egy jó ideje és még hetekig lesz napi szintû téma a Samsung két új csúcsmobilja a február 21-i bejelentés után is. Most megmutathatjuk a Galaxy S7-et ezüst színben is, eddig ebben a színben nem láthattuk. A Galaxy S7 edge ezúttal feketében látható, jól felismerhetõ a hajlított megjelenítõ és az elõlap. Ez azonban nem minden, a készülékek aljáról is készült fotó, amely megerõsíti a C típusú USB port hiányát és egyben felveti a kérdést, vajon mennyire lesz vízálló a mobil, ha ennyire nyitva van minden csatlakozó és nem kerül rájuk védõ. Nincs kizárva, hogy a Samsung csak a Galaxy Note 6-nál teszteli az új adatátviteli és töltõportot, erre az információra azonban csak késõbb kapunk megerõsítést vagy cáfolást.

Fotók: így néz ki a fekete és az ezüst Galaxy S7 Fotók: így néz ki a fekete és az ezüst Galaxy S7

Fotók: így néz ki a fekete és az ezüst Galaxy S7További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei