Európában a Huawei Watch Fit Mini okosóra

2021.10.27| Playful Droid

A cég kibővítette a Watch Fit sorozat kínálatát a vadonatúj Huawei Watch Fit Minivel, amelyet a vállalat bejelentett az európai piacon.

Kívülről a Huawei Watch Fit Mini szinte teljesen megegyezik a Watch Fit sorozatú viselhető eszközökkel, azzal a különbséggel, hogy a meglévő modellekhez képest valamivel magasabb, de keskenyebb óraházat kapott.

A Huawei Watch Fit Mini AMOLED kijelzője 1,47 col képátlóval rendelkezik és éles, 368×194 pixel képernyőfelbontást kínál, amely 282 ppi értéknek felel meg. A szíj nélkül mindössze 20 gramm súlyú Huawei Watch Fit Mini egyben a legkönnyebb is a sorozatban. Frosty White vagy Mocha Brown bőrszíjjal, vagy Taro Purple Fluoroelasztomer szíjjal is párosítható.

Európában a Huawei Watch Fit Mini okosóra

A többi Huawei Fit készülékhez hasonlóan a Watch Fit Mini is számos egészségfigyelő funkcióval rendelkezik, beleértve a TruSleep 2.0 alváskövetést, az egész napos SpO2 monitorozást, a 24 órás pulzusfigyelést, a TruRelax stresszfigyelést és a menstruációs cikluskövetést. Ezen felül 96 különböző edzésmóddal is rendelkezik, hogy megfeleljen minden fitnesz igénynek.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Európában a Huawei Watch Fit Mini okosóra

A Huawei szerint a Watch Fit Mini akár 14 napos üzemidőre is képes normál használat mellett, és akár 10 napot is kibír intenzív használat mellett. A legfontosabb, hogy mindössze 5 perces töltéssel akár két napos használat is elérhető. A Huawei Watch Fit Mini ára 99 euró az európai régióban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei