Elege van a törött iPhone-kábelekből? Az iPhone 15 végre megoldhatja ezt

2023.08.22| Android Authority
Címkék:

iPhone

,

kábel

,

USB-C

,

fonott


A fonott kábelekkel és az iPhone 15 USB-C-vel végre beköszönthet a mindenhol jelenlévő, jó minőségű USB-C kábelek korszaka.

Kiszivárgott képek színben illeszkedő, fonott USB-C kábeleket mutatnak, amelyeket állítólag az iPhone 15 sorozathoz szánnak. Ezek a fonott kábelek jelentős előrelépést jelentenek majd a tartósság terén az Apple által szállított meglévő kábelekhez képest.

Kíváncsian várjuk az iPhone 15 sorozat megjelenését. Bár azt várjuk, hogy az Apple legújabb zászlóshajói felpörgetik a legjobb kamerás okostelefonok versenyét, azt is izgatottan várjuk, hogy az iPhone 15-ös szériával végre USB-C-re váltson az iPhone. Az Apple rengeteg új kábelt fog kiadni az átállással együtt és úgy tűnik, a vállalat talán a kábelnek is ad egy régóta esedékes frissítést.

A MacRumors szerint, amely néhány, az X-en (korábbi nevén Twitteren) kiszúrt képre hivatkozik, az Apple az iPhone 15-ös szériával színben passzoló USB-C kábelekre térhet át. Sőt, ezek állítólag fonott kábelek lesznek. Bár töltő nem várható az iPhone 15 dobozában, ez a kábelfrissítés minden olyan embernek tetszeni fog, aki erre a generációs iPhone-ra frissít.

Elege van a törött iPhone-kábelekből? Az iPhone 15 végre megoldhatja ezt

A képeken az USB-C-ről USB-C-re csatlakozó kábelek többféle színválasztéka látható.

Mindegyik fonott, és mindkét végén van egy-egy feszültségmentesítő cső (a kis műanyag cső közvetlenül a műanyag héj alatt a csatlakozó végén). A legtöbb színű kábel színezett fehér műanyaghéjjal, míg a fekete színű kábel fényes fekete műanyaghéjjal rendelkezik.

Az Apple már több készülékénél is áttért a fonott USB-C kábelekre, így ez a lépés az iPhone esetében nem is olyan furcsa. Ha beigazolódik, akkor ez a fonott USB-C kábelre való áttérés az iPhone kábel egyik legjelentősebb frissítése lesz. Mindannyian láttunk már mémeket arról, hogy az Apple iPhone-okkal együtt szállított kábelei idővel eltörnek és elromlanak. Ezeknek a fonott kábeleknek hosszabb ideig kell tartaniuk, és sokkal több mindent kell tudniuk elviselni, mint az Apple által jelenleg mellékelt gyenge kábeleknek.

Az iPhone-szállítások nagyságrendjét tekintve ez jelentősen befolyásolhatja az e-hulladék keletkezését. És mint tudjuk, az androidos márkák valószínűleg szintén felugranak majd a szekérre, amint az Apple is megteszi a lépést. Annak köszönhetően, hogy az iPhone megkapja az USB-C-t, talán végre minőségi kábeleket fogunk látni a drága telefonjainkkal együtt.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei