Egyre több Galaxy mobil zöldül

2020.06.26| SamMobile

A visszajelzések szerint egyre több felhasználó néz szembe a zöld árnyalatú megjelenítési problémákkal különböző Galaxy készülékeken.

Emlékszel a Galaxy S20 Ultra zöld kijelzőjére, amely nem sokkal a zászlóshajó kiadása után jelent meg? A Samsung néhány hónappal ezelőtt egy gyors firmware frissítéssel javította a hibát de úgy tűnik, hogy a probléma visszatér több Galaxy modellhez.

A Samsung egyesült államokbeli, EU és indiai fórum közösségeiben egyre több témában bukkan fel a zöld árnyalatú kijelző problémája és már nem csak a Galaxy S20-ak esetében. A felhasználói jelentések közös témája az, hogy a zöld probléma a legutóbbi frissítés után jelent meg. Úgy tűnik, a hiba olyan eszközöket érint, mint a Galaxy Note 8, a Galaxy Note 9, a Galaxy S9 sorozat és a Galaxy Note 10 Lite.

Amint a SamMobile @panther_64 és @ahmedRaisMU olvasói felhívták a figyelmünket a Twitteren, a Galaxy S10 Lite-on nem segített az update, mivel még a legutóbbi, 2020. júniusi biztonsági javítás után is fennáll.

Egyre több Galaxy mobil zöldül

Úgy tűnik, a zöld probléma leginkább akkor fordul elő, amikor a képernyő alacsony fényerőre van beállítva, így legalább nem mindig befolyásolja a felhasználói élményt. A jó hír az, hogy relatíve ritkán fordul elő a zöldülés, legalábbis a Samsung közösségi weboldalain talált panaszok számát és az eladási adatokat összevetve. Néhány felhasználó esetében a probléma létezik, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy elterjedt volna.

Ha ez a zöld kijelzőt okozó probléma valóban hasonló ahhoz, amely néhány hónapja lehúzta a Galaxy S20-at, akkor nem kell sokáig várni, hogy a Samsung kitalálja a probléma pontos okát és egy frissítéssel újra helyrehozza a hibát.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei