Egy új hír számos izgalmas részletet közöl az Apple iPhone SE 4-ről

2023.09.29| Phone Arena

Az Apple sokkal kiszámíthatatlanabb, ha az iPhone SE frissítésekről van szó, mint a csúcskategóriás iPhone-család új kiadásaival, vagy akár az iPad és iPad Pro új modelljeivel kapcsolatban.

A vállalat következő, kedvező árú készülékéről szóló pletykák és jelentések az elmúlt nagyjából egy év során mind a képességek, mind a megjelenés időzítése tekintetében igen változatosak voltak.

A kezdetben számos hírhozó és bennfentes által már idén iPhone XR-ihlette dizájnnal várt negyedik generációs iPhone SE fokozatosan egyre hátrébb csúszott a közelmúltban (és félig-meddig) számos olyan előrejelzésben, amelyek szintén egyre magabiztosabban mutatnak rá a modernebb megjelenésre.

A legújabb ilyen előrejelzés egy névtelen forrástól származik, akit a MacRumors idéz, és akinek alapvetően fogalma sincs arról, hogy az Apple mikorra tervezheti az iPhone SE 4 bemutatását, annak ellenére, hogy állítólag rengeteg dolgot tud a vállalat szándékairól a telefon funkcióival és külső megjelenésével kapcsolatban.

Rengeteg jelentős fejlesztés van készülőben

Ha ennek a forrásnak igaza van (ami most nyilván egy nagy "ha"), akkor a következő generációs iPhone SE mégiscsak erősen hasonlítani fog az iPhone 14-re, nem pedig a sokkal régebbi (és vitathatatlanul csúnyább) iPhone XR-től veszi majd a dizájnelemeket, ahogyan azt legutóbb pletykálták éppen ezen a héten.

Egy új hír számos izgalmas részletet közöl az Apple iPhone SE 4-ről

Az iPhone SE 4 valószínűleg mégsem úgy fog kinézni, mint a 2018-as iPhone XR (képünkön)

Persze nem ez az első alkalom, hogy egy iPhone 14-klónozós elmélet kering az interneten, sőt, ez a legújabb MacRumors-jelentés borzasztóan hasonlít arra, amit a múlt hónapban hallottunk egy Twitter X.com-os tippadótól. 

Szó van többek között egy iPhone 14-től kapott OLED panelről, amely valószínűleg a 2022-es iPhone SE 3 meglehetősen szerény LCD képernyőjét váltja fel, az "elavult" Touch ID ujjlenyomat-olvasó helyett a legmodernebb Face ID technológiáról, a kötelező USB Type-C portról, és ami talán a legizgalmasabb, a vadonatúj iPhone 15 Pro és 15 Pro Max modellekből kölcsönzött praktikus Action gombról.

Ez utóbbi frissítés még mindig valószínűtlennek tűnik számunkra, tekintve, hogy a "normál" iPhone 15 és 15 Plus, amelyek vitathatatlanul szebb általános kialakítással rendelkeznek, mint az iPhone 14 és 14 Plus, nem rendelkeznek az új Művelet gombbal, ami az iPhone SE 4 számára teljesen váratlan és rendkívül szokatlan előnyt jelenthet a kényelmi és funkcionalitási részlegek terén.

Másrészt a negyedik generációs iPhone SE várhatóan egyetlen 48 megapixeles kamerát is kap majd a hátlapon, ami fontos előrelépést jelentene az előd 12 megapixeles hátlapi fényképezőjéhez képest, de nem éri el az iPhone 15 kettős 48 + 12 megapixeles kamerarendszerének teljesítményét és sokoldalúságát.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az egyenlet "mikor" része még mindig nagy kérdőjel

Legyünk őszinték, úgy tűnik, senki sem tudja, hogy mi az Apple terve az iPhone SE 4 bevezetésével kapcsolatban. Még az is elképzelhető, hogy a készülék kereskedelmi forgalomban soha nem fog megvalósulni.

Egy új hír számos izgalmas részletet közöl az Apple iPhone SE 4-ről

Most még fogalmunk sincs, hogy mikor jelenik meg az Apple iPhone SE 3 (képen) folytatása.

A vállalat állítólag pusztán belső tesztplatformként használja a telefont egy házon belüli 5G modemhez, amiről tudjuk, hogy az Apple már évek óta dolgozik rajta, de sosem sikerült igazán jól, és folyamatosan a régóta fennálló Qualcomm partnerségre támaszkodik.

De belső forrásból úgy hírlik, hogy a cupertinói techóriás több (kissé) eltérő dizájnt is fontolgat, és "legalább ötöt" közülük aktívan fejleszt, ami erősen arra utal, hogy az Apple célja az iPhone SE 4 bemutatása előbb-utóbb.

Hogy az említett, Apple által gyártott 5G modem bekerül-e a negyedik generációs iPhone SE végleges változatába, az nyilván még nem derül ki... ahogy semmi más sem a készülékkel kapcsolatban, ha belegondolunk. De legalább tudjuk, hogy az Apple-nek lényegesen ambiciózusabb tervei vannak vele, mint az öt évvel ezelőtti iPhone XR esztétikájának megismétlése.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Öt új színben jön az olcsó iPhone

Öt új színben jön az olcsó iPhone

2018.07.06
| GSM Arena
Ősszel mutatkozhat be a 6.1 colos iPhone 9, méghozzá 700 dolláros áron.
Ezt tudjuk az iPhone SE 4-ről jelenleg

Ezt tudjuk az iPhone SE 4-ről jelenleg

2023.04.14
| MacRumors
Az iPhone SE negyedik generációjával kapcsolatos pletykák már a jelenlegi modell megjelenése után néhány hónappal megjelentek.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei