Az iPhone SE 4 dizájnja az iPhone 14-en alapul

2024.04.02| GSM Arena

Az SE sorozat újrahasznosítja a régi iPhone-ok dizájnjait – az eredeti az iPhone 5s-ből öltötte formáját, majd az SE (2020) és (2022) méretei nőttek az iPhone 6-8 stílusú külsőig, most itt az ideje egy újabb lépésnek előre.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Egy hónappal ezelőtt láttuk az iPhone SE 4 renderjeit, amelyek iPhone 14-alapú dizájnt mutattak, most pedig egy fém dummy képei is megerősítik ezt a tervet. A kijelző az SE családban először lesz OLED, a paneleket a BOE szállítja. Meg kell egyeznie a 14-es sorozatú kijelzővel, és széles notch-csal, valamint FaceID-vel fog rendelkezni. Az SE 4 az iPhone 14 akkumulátorát fogja használni.

Ahogy a tokgyártáshoz használt fém dummyból is látszik, az iPhone SE 4 modernebb lesz, mint 2022-es elődje. Az SE (2022) volt az utolsó telefon, amely TouchID-t használt, még az iPadek is elkezdtek átállni a FaceID-re. A telefonokon viszont széles keretre van szükség, hogy elférjen az infra és a kamera, bár több hely van az elrejtésükre.

Az iPhone SE 4 dizájnja az iPhone 14-en alapul

Ennek ellenére az iPhone SE (2022) 2017-es stílusú kereteihez képest a készülő modell jelentős előrelépést jelent majd. Annak ellenére, hogy az iPhone 14-ből elég sokat kölcsönöztek, az új iPhone SE nem kapja meg annak kameráit – egyelőre nincsenek részletek, de az egyértelmű, hogy csak egyetlen modul lesz. Utoljára 2018-ban láttuk ezt az iPhone XR-rel.

Az iPhone 16 generációja bevezeti az úgynevezett Capture Buttont, amely a bekapcsológomb oldalán lesz. Úgy tűnik, hogy az új SE-n nincs ilyen vezérlő, de megtartja a Ring/Silent kapcsolót (a hangerőgombok felett). 

Ming-Chi Kuo már 2022-ben azt állította, hogy az iPhone SE 4 megjelenését 2024-ig halasztják. Lehetséges, hogy "legalább 2024-ig" kellene írni inkább, ugyanis friss jelentések érkeztek Koreából, melyek szerint az új modell csak 2025-ben érkezik. Azonban ha a tokgyártók már előkészítik a termelést, akkor talán nem kell egészen jövő évig várni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei