Debütálnak a Samsung zászlóshajói

2020.06.07| SamMobile
Címkék:

samsung

,

galaxy

,

note

,

20

,

fold 2


Augusztus 5-én kerül bemutatásra a Samsung Galaxy Note 20 és a Galaxy Fold 2.

A Samsung tartja magát a hagyományokhoz, ugyanis augusztusban mutatja be az új zászlóshajóit, a Galaxy Note 20-at és a Galaxy Fold 2-t. Jelenlegi helyzet miatt, teljes mértékben valószínűtlen, hogy a cég teljes értékű eseményt tartson a telefonok miatt, nagyobb esély van az online eseményre. A hírek szerint augusztus 5-án kerül sor az online rendezvényre, de ez még változhat az elkövetkező két hónapban.

Debütálnak a Samsung zászlóshajói

A COVID-19 világjárvány egyértelműen megnehezíti az olyan rendezvények lebonyolítását, amit a Samsung szokott rendezni évente a zászlóshajóinak. Ekkor több ezer ember vesz részt a telefonok bemutatásán, de még most is több országban érvényben vannak az utazási korlátozások, illetve sokan nem is utaznának az egészségügyi biztonságuk érdekében.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A pletykák szerint a Galaxy Note 20-nak 6,7 hüvelykes kijelzője lesz, a Note 20+-nak, pedig 6,9 hüvelykes és mind a két okoseszközhöz jár az S-pen. A Samsung még mindig nem erősítette meg a Galaxy Note 20 és a Galaxy Fold 2 indítási terveit, de nem lesz nagy meglepetés, ha online esemény mellett döntenek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei