Debütálnak a Samsung zászlóshajói

2020.06.07| SamMobile
Címkék:

samsung

,

galaxy

,

note

,

20

,

fold 2


Augusztus 5-én kerül bemutatásra a Samsung Galaxy Note 20 és a Galaxy Fold 2.

A Samsung tartja magát a hagyományokhoz, ugyanis augusztusban mutatja be az új zászlóshajóit, a Galaxy Note 20-at és a Galaxy Fold 2-t. Jelenlegi helyzet miatt, teljes mértékben valószínűtlen, hogy a cég teljes értékű eseményt tartson a telefonok miatt, nagyobb esély van az online eseményre. A hírek szerint augusztus 5-án kerül sor az online rendezvényre, de ez még változhat az elkövetkező két hónapban.

Debütálnak a Samsung zászlóshajói

A COVID-19 világjárvány egyértelműen megnehezíti az olyan rendezvények lebonyolítását, amit a Samsung szokott rendezni évente a zászlóshajóinak. Ekkor több ezer ember vesz részt a telefonok bemutatásán, de még most is több országban érvényben vannak az utazási korlátozások, illetve sokan nem is utaznának az egészségügyi biztonságuk érdekében.

A pletykák szerint a Galaxy Note 20-nak 6,7 hüvelykes kijelzője lesz, a Note 20+-nak, pedig 6,9 hüvelykes és mind a két okoseszközhöz jár az S-pen. A Samsung még mindig nem erősítette meg a Galaxy Note 20 és a Galaxy Fold 2 indítási terveit, de nem lesz nagy meglepetés, ha online esemény mellett döntenek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei