Miben tér el a Note 20 az S20-tól?

2020.03.24| SamMobile
Címkék:

samsung

,

galaxy

,

note

,

20

,

s20


Max Weinbach azt állította, hogy a Galaxy Note 20 valójában egy Galaxy S20 lesz, csak jár hozzá egy S-pen.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung Galaxy S és a Galaxy Note sorozat közötti különbségek az évek előre haladtával egyre csökken. Ebben az évben a különbség kisebb lehet, mint valaha, ugyanis az egyetlen eltérés a Note 20 és az S20 között az a beépített S-pen lesz.

Az Ice Universe Twitter-en megemlítette, hogy a Galaxy Note 20 hardver specifikációi nem különböznek szignifikánsan a Galaxy S20 sorozattól. A két telefon kamerái is azonos módon vannak konfigurálva. Max Weinbach azt állította, hogy a Galaxy Note 20 az valójában Galaxy S20 lesz, csak jár hozzá egy S-pen.

Miben tér el a Note 20 az S20-tól?

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy a Samsung az alapmodell Galaxy Note 20-at 128GB belső tárhellyel dobja majd piacra. A közelgő Note készülék egy finomhangolt 120Hz-es képernyőfrissítési frekvenciával rendelkezik, amely már egy energiatakarékosabb mechanizmust mutathat. Ha a Samsung eddigi teljesítményeit tekintjük, akkor előfordulhat, hogy a Galaxy Note 20 sorozattal debütálhat az Android 11, One UI 2.5 rendszerrel.

A közelgő okoskészülékek Super AMOLED Infinity-O képernyővel, S-Pennel, Exynos 990/Sanpdragon 865 processzorral, négykamera beállítással fog rendelkezni. Emellett több extra funkciót kapott, 8K videófelvételt, 5G támogatást, sztereó hangszórókat, Samsung Payt és 5000 mAh-es akkumulátort, amely 45W gyorstöltéssel fog bírni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei