Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

2023.09.18| (x)
Címkék:

Oscal Pad 15

,

akció


10.36 colos, 2K kijelzővel, hatalmas akkumulátorral, akár 16 gigabájt RAM-mal és PC móddal érkezett az Oscal Pad 15.

Az Oscal, az ígéretes technológiai vállalat arra törekszik, hogy minél több ember élvezhesse az ugrásszerű teljesítményű és trendteremtő dizájnnal rendelkező okoseszközöket meglehetősen barátságos áron. Míg Pad-sorozatú táblagépei, különösen a legutóbbi Pad 13-as modellje sok dicséretet kapott a vásárlóktól, a vállalat szem előtt tartja a felhasználókat, és legújabb zászlóshajójával, a Pad 15-tel magasabbra teszi a lécet. 

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

A hűséges segítőtársnak tervezett Pad 15 továbbra is biztosítja az elégedettséget a szórakozásra, hatékonyságra, kamerára és kényelemre összpontosító fejlesztésekkel. Az újdonság kiválóan kezeli a felhasználók mindennapi feladatait a beépített funkciókkal, beleértve a nagyobb és élesebb 10,36 hüvelykes 2K kijelzőt, a hosszabb élettartamú, 8.280 mAh kapacitású akkumulátort, a 33W-os gyorstöltési támogatást, az akár 16GB RAM-ot és 256GB ROM-ot, a sokoldalú PC Mode-ot, amely számítógépet varázsol a tabletből mind vezeték nélküli egér és billentyűzet támogatással, mind érintőképernyős képességgel, a tisztább 16MP+13MP kamerákat és az Android 13 alapú DokeOS_P 3.0 UI rendszert, és még sok minden mást. 

Szórakoztató frissítések

Ha a digitális világ felfedezéséről van szó, a nagy képernyő elengedhetetlen. Az Oscal Pad 15 egy 10,36 hüvelykes, 2K felbontású képernyővel lép feljebb, amely tökéletes a streaminghez és a játékhoz. A szórakozás a Pad 15-ön tovább fokozódik. 

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

A Widevine L1 támogatással ellátott Pad 15 1080p full HD videó streaminget biztosít olyan platformokon, mint a Hulu, az Amazon Prime Video és a Disney+. A kettős Smart-K hangszórók térhatású hangzást biztosítanak, emellett a hosszú használat utáni szemfáradtság enyhítése érdekében a Pad 15 három szemkényelmi üzemmódot kapott, amelyek a különböző használati esetekhez igazodnak.

Hatékonyság

Feláldozná az akkumulátor kapacitását a hordozhatóságért? A 7,6 mm-es vékonysága és 449 g-os súlya ellenére a Pad 15 méretes, 8.280 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet, amely egyelőre a legnagyobb a Pad-sorozat készülékei között. Akár 20 órányi napi használatot vagy akár 6 órányi webböngészést biztosít. Az Oscal Pad 15 az útközbeni töltés hatékonyságának javítása érdekében támogatja a 33 W-os gyorstöltést.

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

Hatékonyabb munka és tanulás, élvezetesebb játék

Az alkalmazások közötti gördülékeny multitasking biztosítása érdekében az Oscal Pad 15-öt a nyolcmagos Tiger T606 hajtja, amely a zökkenőmentes teljesítményt akár 16GB RAM-mal egészíti ki, 20%-kal gyorsítva a Pad 15 indítási sebességét. Emellett az Android 13-alapú DokeOS_P 3.0 támogatásával a fejlett Smart Pre-Loading technológia 15%-kal gyorsabb alkalmazásindítási sebességgel tovább növeli a hatékonyságot. 

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

Az Atomized Memory technológiát kihasználva a Pad 15 17%-kal gördülékenyebb multitaskingot ér el. Az e-könyvek, fájlok és alkalmazások számára bőséges helyet kínáló Oscal Pad 15 256 GB RAM-mal felszerelt, amely microSD kártyával további 512 GB-tal bővíthető. Ennek eredményeképpen a Pad 15 276.644 pontot ért el az Antutu benchmarkon.  

PC mód, osztott képernyő és ingyenes stylus 

A DokeOS_P 3.0-nak köszönhetően az Oscal Pad 15 támogatja a sokoldalú PC módot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtapasztalják egy laptop funkcionalitását többablakos kijelzővel, vezeték nélküli egér és billentyűzet támogatással, valamint az érintőképernyős képességgel még érzékenyebb navigációval. 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

Rögzítse a táblagépet vízszintesen vagy függőlegesen, csatlakoztassa vezeték nélküli egérrel és billentyűzettel, és azonnal használhatja, akárcsak laptopját. A mindennapi multitaskinghoz az Oscal Pad 15 osztott képernyő funkcióval rendelkezik. Ha ihletet merít, használja az ingyenes Stylus Pen tollat, hogy minden ötletét megörökítse! Az Oscal Pad 15 ideális társ lesz a munka, a tanulás és a pihenés során.

Kamera frissítések

A 8MP+13MP kameramodulról 16MP+13MP kameramodulra frissített Oscal Pad 15 akár online konferenciákhoz, akár felvételekhez részletgazdagabb és tisztább képeket biztosít. Az 1080p felbontású videó az órai jegyzetektől kezdve a tárgyalási diákon át minden pillanatot élénken rögzít. 

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

Az előlapi kamera az arcfelismerés támogatásával biztosítja a problémamentes feloldást, így egyszerre gondoskodik a kényelemről és a biztonságról. Emellett az Oscal Pad 15 a Smart Google Lens funkcióval is ellátott, amely tovább segíti a munkát és a tanulást, beleértve a fordítást, a szövegkivonatolást, a felismerést, a házi feladatok lekérdezésének megoldását és még többet. 

Kényelmi fejlesztések

Az Oscal Pad 15 a felsőkategóriás konfigurációnak megfelelően Android 13 alapú DokeOS_P 3.0-t biztosít felhasználóbarátabb felületekkel és információ védelemmel. A felhasználók egyénileg állíthatják be az alkalmazás nyelvét. Az intelligens lebegő ablak azt szolgálja, hogy a felhasználók zökkenőmentes navigációt érjenek el egyszerű felfelé, lefelé, jobbra és balra suhintással. A felhasználók nyugalma érdekében az Oscal Pad 15 minden információt a DAC & MAC kettős védelme alá helyez.

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

Ár és elérhetőség

Az Oscal Pad 15 két színváltozatban (Seafoam Green és Stellar Grey) lesz kapható az AliExpressen szeptember 18-án. A világpremier idején, 2023. szeptember 18-tól szeptember 26-ig, PST, előrendelői árat kínálnak, amely alig 149.99 dollár. Mi több, az első 200 megrendeléshez egy ingyenes Bluetooth billentyűzetet kínál! Kattintson a további információkért.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

Csak 150 dollár az Oscal Pad 15

2023.09.18
| (x)
10.36 colos, 2K kijelzővel, hatalmas akkumulátorral, akár 16 gigabájt RAM-mal és PC móddal érkezett az Oscal Pad 15.
10.3 colos kijelzővel érkezik az Oscal Pad 15, szuper áron

10.3 colos kijelzővel érkezik az Oscal Pad 15, szuper áron

2023.09.11
| (x)
Az Oscal Pad 15 2K felbontású kijelzőt és 8.280 mAh-s akkumulátort is hoz a PC mód mellett.
Érkezik az Oscal Pad 18

Érkezik az Oscal Pad 18

2023.12.04
| (x)
Hamarosan érkezik az Oscal Pad 18, az új 11 hüvelykes PC és táblagép Quad Box hangszórókkal, 8800 mAh-s akkumulátorral, akár 24 GB RAM-mal, Android 13-alapú DokeOS_P 3.0-val.
Éjjellátó és hőkamerás mobilok akciója indul a Blackviewnál

Éjjellátó és hőkamerás mobilok akciója indul a Blackviewnál

2022.03.28
Ha olcsó strapatelefont keres különleges jellemzőkkel, akkor az AliEpress születésnapi akciójában érdemes körbenézni

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei