Érkezik az Oscal Pad 18

2023.12.04| (x)
Címkék:

Oscal Pad 18


Hamarosan érkezik az Oscal Pad 18, az új 11 hüvelykes PC és táblagép Quad Box hangszórókkal, 8800 mAh-s akkumulátorral, akár 24 GB RAM-mal, Android 13-alapú DokeOS_P 3.0-val.

Míg manapság az emberek munka-, tanulás- és kikapcsolódási módja fokozatosan megváltozott, a táblagépek valamilyen módon létfontosságúakká váltak, hordozható kialakítású laptopfunkciókkal. Közülük az Oscal Pad 15 széles körű elismerést vívott ki. 

A nagyobb képernyős táblagépek iránti növekvő keresletet észlelve az Oscal hamarosan bejelenti legújabb zászlóshajóját, a 11 hüvelykes Pad 18-at, amelyet a laptopok és táblagépek közötti további határok megszüntetésére terveztek.

Érkezik az Oscal Pad 18

A hivatalos források szerint ez az új jövevény továbbra is PC-s módban fog működni a termelékenységi feladatokhoz, miközben az elődjétől származó 11 hüvelykes kijelzőn alapuló, figyelemre méltó frissítésekkel azt a célt szolgálja, hogy a Pad 18-on minden, a munkától a tanuláson át egészen a szórakozásig hatékonyabbá és zökkenőmentesebbé váljon. Most derítsünk fényt ezekre a frissítésekre a Pad 18-ban!

Érkezik az Oscal Pad 18

A 11 hüvelykes tablet 1920×1200 pixel felbontású IPS kijelzővel, valamint többféle beépített szemkényelmi móddal rendelkezik, így kényelmes és lenyűgöző látványt nyújt. Azonnal laptopszerűvé alakítható PC-szerű interfésszel több ablakos nézetben, ugyanakkor érintőképernyős képességgel és toll támogatásával a természetes írási és napi alkotási igényekhez. 

Érkezik az Oscal Pad 18

8800 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely akár 10 órás napi használatot tesz lehetővé. Emellett Widevine L1 tanúsítvánnyal rendelkezik, Quad Box hangszórókkal kiegészítve, így még magával ragadóbb audiovizuális élményt nyújt.

Az Oscal Pad 18 erősebb, nyolcmagos Unisoc T616 processzort tartalmaz. Miközben pénztárcabarátabb lehetőségeket kínál, 8 GB vagy 12 GB memóriával rendelkezik, mindkettő költség nélkül megduplázható a fejlett RAM-bővítési technológiának köszönhetően. Emellett mindkét kiadás 256 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely microSD kártyával akár további 1 TB-tal bővíthető. Legyen szó hardverigényes játékokról vagy multitaskingról, a Pad 18 készen áll a kihívásra. 

Érkezik az Oscal Pad 18

A Pad 18 tisztább videohívásokat és kiváló minőségű fotókat tesz lehetővé a prezentációkról értekezletek közben, vagy útközbeni látványosságoknál, elöl egy 13 MP-es Samsung szelfi optikát, valamint hátul egy 13 MP-es fő kamerát és egy 2 MP-es mélységérzékelőt tartalmaz. A tippadó szerint az előlapi kamera támogatja az arcalapú feloldást. Az Oscal integrálja a Smart Google Lens-t a Pad 18-ba a kényelmesebb keresés, a hatékonyabb fordítás, a fájlolvasás stb. érdekében.

Érkezik az Oscal Pad 18

A tippadó arra is utalt, hogy a Pad 18 követni fogja elődje példáját, és Android 13-at fog futtatni DokeOS_P 3.0 felhasználói felülettel, intuitív és zökkenőmentes megoldással. A PC mód és az osztott képernyő funkció kivételével az eddig kiszivárgott funkciók közé tartozik a Cold Room, a DAC+MAC kettős védelem, az intelligens lebegő ablakok, a testreszabható ikonok stb. Mindent arra terveztek, hogy a Pad 18 megbízható digitális társ legyen.

Érkezik az Oscal Pad 18

Az Oscal Pad 18 világpremierjét várhatóan az AliExpressen mutatják be. 2023. december 11-től december 15-ig, 50% kedvezménnyel lesz beszerezhető! A 8+256 GB-os kiadás 149,99 USD-ért lesz megvásárolható, a 12+256 GB-os kiadás pedig 159,99 USD áron szerezhető be.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Érkezik az Oscal Pad 18

Érkezik az Oscal Pad 18

2023.12.04
| (x)
Hamarosan érkezik az Oscal Pad 18, az új 11 hüvelykes PC és táblagép Quad Box hangszórókkal, 8800 mAh-s akkumulátorral, akár 24 GB RAM-mal, Android 13-alapú DokeOS_P 3.0-val.
11 colos kijelzővel debütál holnap az Oscal Pad 18

11 colos kijelzővel debütál holnap az Oscal Pad 18

2023.12.10
| (x)
11 hüvelykes kijelző! Az Oscal bemutatja legújabb zászlóshajóját, a Pad 18 tabletet akár 24 GB RAM-mal, 8800 mAh-s akkumulátorral, 13 MP+13 MP kamerával és DokeOS_P 3.0 rendszerrel.
Éjjellátó és hőkamerás mobilok akciója indul a Blackviewnál

Éjjellátó és hőkamerás mobilok akciója indul a Blackviewnál

2022.03.28
Ha olcsó strapatelefont keres különleges jellemzőkkel, akkor az AliEpress születésnapi akciójában érdemes körbenézni
50 százalék kedvezmény csak 5 napig!

50 százalék kedvezmény csak 5 napig!

2023.04.17
| (x)
Az Oscal Pad 13, az Oscal legújabb táblagépe igazi csúcsmodell, amely a tökéletes társ lehet munkában és szórakoztatásban egyaránt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei