CES 2014: okos fülhallgató és csuklópánt az LG-től

2014.01.09| LG

Az LG két viselhető termékével, a Lifeband Touch csuklópánttal és a Heart Rate fülhallgatóval is jelentkezett a 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az LG két viselhető termékével, a Lifeband Touch csuklópánttal és a Heart Rate fülhallgatóval is jelentkezett a 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon. A Lifeband Touch egy merész, ugyanakkor kényelmes kialakítású, intelligens tevékenységkövető eszköz (activity tracker), amely pulzusmérőkkel és okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. A Heart Rate fülhallgató kettős funkciójának hála a használója egyszerűen mérheti a pulzusát sportolás közben. Mindkét eszköz azt hivatott segíteni, hogy a felhasználó pontosabban nyomon követhesse sporttevékenységét. A Lifeband Touch és a Heart Rate fülhallgató a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően egységes hordható rendszert alkotnak. Okostelefonnal összekapcsolva az eszközök képesek továbbítani a mért adatokat az Android és iOS rendszeren is elérhető és egyszerűen kezelhető LG Fitness alkalmazáson kívül más hasonló programoknak is, mint például a MyFitnessPal-nak, a Runkeepernek vagy a MapMyFitnessnek.

A Lifeband Touch aszimmetrikus és rugalmas kialakítása révén kiemelkedik a sportcsuklópántotok közül a kényelem és stílus terén. Az érintésérzékeny OLED-panelen az idő, a biometrikus adatok, a bejövő hívások és zenevezérlők láthatók. A beépített háromtengelyű gyorsulás- és magasságmérő pedig lehetővé teszi a legfontosabb teljesítménymutatók, így a megtett távolság, a sebesség, a lépésszám, az elégetett kalóriamennyiség és a tervezett iram pontos mérését. A könnyű és egyszerűen használható eszköz mozgásérzékelője automatikusan bekapcsolja a képernyőt, amikor a viselője elfordítja a csuklóját. A Lifeband Touch emellett Bluetooth-alapú vezeték nélküli kapcsolat létesítésére is alkalmas, így képes adatokat továbbítani okostelefonra, vagy adatokat fogadni más eszközökről, például a Heart Rate fülhallgatóról.

CES 2014: okos fülhallgató és csuklópánt az LG-től

Az LG Heart Rate fülhallgató PerformTek érzékelőtechnológiája a fül belső részénél mérhető véráramlási adatok alapján állapítja meg a pontos biometrikus adatokat, például a pulzus és a becsült maximális oxigénfelvétel értékét. Folyamatos pulzusmérésre alkalmas eszközként a PerformTek már igazolta, hogy intenzív testedzés során is pontos értékeket ad. A rugalmas füldugónak köszönhetően a Heart Rate fülhallgató minden más hasonló, monitorozásra használatos eszköznél kényelmesebben hordható. A kábelen található csiptetőegység Bluetooth-kapcsolatot biztosít, amellyel az eszköz teljesen észrevétlenül és automatikusan képes adatokat küldeni okostelefonra vagy a Lifeband Touch csuklópántra is.

CES 2014: okos fülhallgató és csuklópánt az LG-től

A Lifeband Touch és a Heart Rate fülhallgató először az Egyesült Államokban lesz elérhető 2014 első felében, majd később más országokban is. A 2014-es CES kiállításon az LG standjának látogatói január 7. és 10. között testközelből is szemügyre vehetik az LG legújabb hordható eszközeit.
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei