CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

2014.01.07| Into Mobile

Az Alcatel volt az első, amely még a hivatalos megnyitó előtt lerántotta a leplet idei újdonságairól, amely egy csúcsmobilt, egy olcsóbb készüléket és két tabletet jelent.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Alcatel volt az első, amely még a hivatalos megnyitó előtt lerántotta a leplet idei újdonságairól, amely egy csúcsmobilt, egy olcsóbb készüléket és két tabletet jelent. A legérdekesebb kétségkívül a múlt hónapban, Kínában debütált Alcatel One Touch Idol X+. A távol-keleten TCL márkanév alatt elérhető telefon hazánkban is megvásárolható lesz Alcatel néven. Az Alcatel One Touch Idol X+ 5 colos, 1080p felbontású IPS kijelzővel, 13 megapixeles kamerával, LED vakuval, előlapi kamerával, nyolcmagos, 2 gigahertzes MediaTek MT6592-es processzorral, 2 gigabájt RAM-mal, valamint 16 gigabájt beépített tárhellyel, dual SIM támogatással, HSPA-val és Wi-Fi-vel felszerelt, de nem maradt ki a tudáslistából a Bluetooth, a GPS és egy 2500 mAh-s akkumulátor sem. Az Idol X+ mindössze 7.9 mm vékony, Európában fekete és fehér színekben lesz elérhető, várhatóan az átszámított 329 dolláros árnál magasabban. Ilyen tudáshoz egy ilyen ár azonban abszolút jónak mondható.

CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

Az Idol X+ mellett napvilágra került az Alcatel One Touch Pop C9 belépő szintű phablet is. A C9 nem kisebb mint 5.5 colos, 960×540 pixel felbontású IPS kijelzővel, egy 8 és egy 2 megapixeles kamerával felszerelt. Az Android 4.2 Jelly Bean rendszer alatt egy négymagos, 1.3 gigahertzes processzor dolgozik 1 gigabájt RAM, 4 gigabájt beépített, microSD-vel bővíthető tárhely mellett. Adott még Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3G és egy 2500 mAh-s akkumulátor. A Pop C9 fekete, piros, fehér, pink és türkiz színekben is választható lesz. Az árról egyelőre nem szól a fáma, ám ilyen méretű és felbontású kijelzővel nem lesz egy közkedvelt modell.

CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

Végül, de nem utolsósorban lássuk a két táblagépet, melyek Alcatel One Touch Pop 7 és Alcatel One Touch Pop 8 névre hallgatnak. Nem túl nehéz kitalálni, hogy a számok a kijelző képátlóit jelzik. Az Alcatel One Touch Pop 7 hét colos megjelenítője 1024×600 pixel felbontású, az Android 4.2 Jelly Bean rendszer alatt egy kétmagos, 1.3 gigahertzes MediaTek MT8312 processzor és 1 gigabájt RAM dolgozik, a kamera 2 megapixeles. A belső 4 gigabájtos tárhely bővíthető és van infra is. Európában februártól lesz megvásárolható 149 eurós áron.

CES 2014: az Alcatel tarolt a nulladik napon

Az Alcatel One Touch Pop 8 nyolc colos kijelzője már jobb felbontást kapott, így 1280×800 pixellel büszkélkedhet, a processzor is immár négymagos, 1.3 gigaherztes darab. Maradt az 1 gigabájt RAM, a 2 megapixeles és VGA kamera, a tárhely mérete, a bővíthetőség, az infra port jelenléte. A szintén 4.2 Jelly Bean OS-sel felvértezett modell márciusban kerül a boltokba 199 eurós áron.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei