CES 2014: íme a teljes Samsung Galaxy Tab Pro család (videókkal)

2014.01.07| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este bejelentette a Tab Pro család három tagját, így három új táblagép kerül a cég portfóliójába.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este bejelentette a Tab Pro család három tagját, így három új táblagép kerül a cég portfóliójába. A három újdonság érdekessége, hogy alig különböznek egymástól, mindössze a kijelző, a RAM, a burkolat mérete, a tömeg és az akkumulátor kapacitása különbözik. Akár a 8.4, akár a 10.1 vagy a 12.2 colos megjelenítőről beszélünk, mindegyik esetében 1600×2560 pixel felbontásról van szó, a belső tárhely 16 vagy 32 gigabájt, a 12.2 colos esetében pedig 32/64 gigabájt várható. Egyezik a kamera is, a hátlapi 8 megapixeles autofókusszal és LED vakuval felszerelt, míg az előlapi egy két megapixeles szenzor.

A trió ugyanúgy kétféle chipsettel felszerelt mint a Samsung csúcsmodellek mindegyike, így az LTE-s verziókban a 2.3 gigahertzes Snapdragon 800 CPU, míg a 3G-s változatokban a Samsung Exynos 5420-as, 1.9 gigaherztes, nyolcmagos chipset dolgozik. Egy későbbi frissítésben állítólag a gyártó megoldja, hogy ne kétszer négy mag dolgozzon felváltva, hanem valódi nyolcmagosként is szolgálatot tudjon teljesíteni a három Samsung Galaxy Tab Pro táblagép. A Tab Pro 8.4 és a Tab Pro 10.1 két gigabájt RAM-ot kapott, a Tab Pro 12.2 3 gigabájt RAM-mal büszkélkedhet. Az akkumulátorokat tekintve 4800, 8220 és 9500 mAh-s erőforrásokról beszélhetünk.

CES 2014: íme a teljes Samsung Galaxy Tab Pro család (videókkal)

További információ az alkalmazásokról és szolgáltatásokról:

 • Bitcasa: A Bitcasa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális tartalmaikat saját, biztonságos „felhőjükben” tárolják, osszák meg, másolják, és streameljék. A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO tálagépek felhasználói világszerte ingyen meghosszabbíthatják három hónappal a Bitcasa prémium előfizetésüket (egy terabájtnyi tárterület) aktiváláskor.
 • Bloomberg Businessweek+: Globális üzleti hírek és a piaci trendek legfrissebb elemzései exkluzív tartalmakkal és interaktív funkciókkal kiegészítve. A Bloomberg Businessweek+ kifejezetten az S Pen funkcióra lett optimalizálva. A Samsung Galaxy NotePRO felhasználóknak egyszerűen csak a címre kell mutatniuk az S Pennel, és máris belenézhetnek a cikkbe.
 • Blurb: A felhasználó általi szerkesztést szolgáló Blurb platform lehetővé teszi a Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek vásárlói számára, hogy jó minőségű fotóalbumokat hozzanak létre a Samsung által előtelepített Story Album app segítségével, amely a Samsung Galaxy S 4 mobiltelefonon is elérhető. A most bejelentett Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek nagyméretű és nagy felbontású képernyője megkönnyíti a képek digitális vagy nyomtatott fotóalbumokba való rendezését. Minden felhasználó automatikusan 5 dollár kedvezményt kap az első vásárlásából.
 • Cisco WebEx Meetings: A Samsung Galaxy táblagépek főoldalán is megtalálható Cisco WebEx Meetings mobile app segítségével minden korábbinál egyszerűbben bonyolíthatók le webes konferenciák, ígyy egyszerű és költséghatékony módját kínálja a valós idejű közös munkavégzésnek és megbeszéléseknek. A Samsung Galaxy táblagépei speciális funkciókat is kínálnak a képernyő megosztásához, valamint a telefonhívások WebEx megbeszéléssé történő kiterjesztéséhez, illetve a telefonkönyvből kiválasztott megbeszélés kezdeményezéséhez.
 • Dropbox: A Dropbox emberek millióinak életét és munkáját könnyíti meg annak lehetővé tételével, hogy dokumentumaikat, fotóikat és videóikat bárhonnan egy helyre gyűjthetik, és könnyen megoszthatják. A szolgáltatást több mint 200 millió ember és 4 millió vállalkozás használja, és naponta 1 milliárd fájlt mentenek el segítségével. A Dropbox 50 GB-nyi tárhelyet kínál két évig az új Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek tulajdonosainak.
 • EasilyDo Pro for Tablet: Az EasilyDo egy a felhasználót tehermentesítendő app, amely előre emlékeztet a születésnapokra, ellenőrzi a forgalmat, értesítést küld a rossz időről, nyomon követi a küldeményeket, karban tartja a telefonkönyvet és még sok egyebet!
 • Evernote: Az alkalmazás segít a felhasználóknak abban, hogy még hatékonyabban dolgozhassanak és élhessenek, s hogy azonnal rögzíthessék, valamint előhívhassák a fontos információkat. A gondolatoktól és ötletektől kezdve egészen a munkadokumentumokig és inspirációs pillanatfelvételekig, az Evernote automatikusan szinkronba hozza az összes lényeges, több készüléken tárolt jegyzetet.
 • Hancom Office: A Hancom Office for Android nevű alkalmazást asztali gépet használók számára tervezték, barátságos funkciókkal a kezdők, és professzionális funkciókkal a haladó felhasználók számára. A még jobb kompatibilitást kínáló, és számos dokumentum formátumot támogató Hancom Office for Android használatával a Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO felhasználók teljes mértékig megtapasztalhatják az intelligens munkakörnyezet előnyeit.
 • LinkedIn: 200 országban és térségben regisztrált 259 millió tagjával a LinkedIn a világ legnagyobb professzionális közösségi hálózata. Mobil felhasználói kapcsolatban maradhatnak ismerőseikkel, felfedezhetik maguknak az iparági folyamatokat, és megoszthatják szakértelmüket. A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO tulajdonosok három hónapos prémium tagsághoz juthatnak hozzá ingyen.
 • LIVESPORT.TV: A LIVESPORT az élő prémium sportközvetítések digitális platformokra specializálódott hivatalos szolgáltatója. Prémium online sportcsatornák olyan hálózata ez, amely a világ legjobb sportversenyeit közvetíti.
 • NY Times: A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO felhasználók mindig naprakészek lehetnek a híreket illetően, ha a NY Timest olvassák a táblagépük nagy felbontású kijelzőjén.
 • Oxford Advanced Learner’s A-Z: Az ingyenesen letölthető Oxford Advanced Learner's Dictionaryt több mint 35 millió ember használja. A felhasználók megkapják az alkalmazás audio tartalom nélküli ingyenes verzióját, aminek segítségével könnyen hozzáférnek több mint 180 000 angol szóhoz, kifejezéshez és azok jelentéséhez.
 • Remote PC: A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO felhasználók gond nélkül hozzáférhetnek, és vezérelhetik az otthoni vagy irodai asztali számítógépüket Wi-Fi, 3G vagy LTE kapcsolaton keresztül, s így távolról is használhatják kedvenc programjaikat, valamint módosíthatják és elmenthetik fájljaikat, ezzel is biztosítva, hogy út közben is folytathassák, amit elkezdtek. A felhasználók hozzáférnek az egérhez, a billentyűzethez (funkciógombokkal és gyorsbillentyű-parancsokkal együtt), a multimédiás alkalmazásokhoz, a prezentációkhoz, valamint a rendszer be- és kikapcsoló parancsaihoz is.
 • Sketchbook Pro: A legnépszerűbb mobil rajz- és festőalkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármit létrehozzanak az egyszerű vázlatoktól kezdve az igazi mesterművekig. A Samsung Galaxy NotePRO és TabPRO táblagépek felhasználói a SketchBook for Galaxy és az S Pen segítségével szabadjára engedhetik kreativitásukat, és készüléküket az új ötletek tárházává alakíthatják.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei