CES 2014: megjelent a Sony Xperia Z1 Compact

2014.01.09| Phone Arena

Számos néven vártuk a japán gyártó Sony Xperia Z1 modelljének kisebb méretű változatát, végül Z1 Compact-ként kell keresni majd a boltokban.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Számos néven vártuk a japán gyártó Sony Xperia Z1 modelljének kisebb méretű változatát, végül Z1 Compact-ként kell keresni majd a boltokban. A csúcsmobil kompaktabb kiadása a pletykáknak megfelelően 4.3 colos, 720p felbontású kijelzővel debütált, a nagytestvér 5 col képátlóval 1080p kijelzővel ellátott. Érdekes, hogy élőben a Z1 Compact betekintési szögei nagyobbak és a színei élethűbbek. Az említésre méltó tudásbeli különbségek között találjuk a 2300 mAh-s akkumulátort a 3000 mAh-ssal szemben, ez azonban nem feltétlen jelent különbséget a rendelkezésreállást tekintve! Akárcsak a Sony Xperia Z1-ben, a Z1 Compactban is 2.2 gigahertzes, négymagos Snapdragon 800 processzor, 2 gigabájt RAM, 16 gigabájt beépített tárhely, egy 20.7 megapixeles kamera található. A 9.5 mm vékony, 127 mm magas és 64,9 mm széles készülék burkolata IP%% és IP58 szabványt teljesíti, tehát por- és vízálló. Nem véletlen, hogy a Japánban Sony Xperia Z1f-ként nevezett készülék miért áll az eladási listák élén.

Jelenleg több brit nagykereskedő vesz fel előrendelést a készülékre, így például a Phones4U, ahol négy szolgáltató közül lehet választani és ahol havi 30 fontos havidíjú csomag és hűség aláírása után ingyenesen hazavihető a Sony Xperia Z1 Compact. Itt akció is van, az előrendelt készülékekhez egy Sony SRS-BTX300 vezeték nélküli hangszóró jár, ára 120 font. A telefonokat legkorábban január 31-én kezdik kiszállítani. A kártyafüggetlen modellek a szigetországban 430-440 fontot kóstálnak, az első szállítmányok február elejére tehetők. Természetesen a fekete, a fehér, a lime és a pink színű burkolat is elérhető a rendelések során. Németországban 499 eurót kérnek el a telefonért az Amazonon, Hollandiában és Olaszországban 549 eurót kóstál majd hivatalosan a Sony Xperia Z1 Compact.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei