CES 2014: megjelent a Sony Xperia Z1 Compact

2014.01.09| Phone Arena

Számos néven vártuk a japán gyártó Sony Xperia Z1 modelljének kisebb méretű változatát, végül Z1 Compact-ként kell keresni majd a boltokban.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Számos néven vártuk a japán gyártó Sony Xperia Z1 modelljének kisebb méretű változatát, végül Z1 Compact-ként kell keresni majd a boltokban. A csúcsmobil kompaktabb kiadása a pletykáknak megfelelően 4.3 colos, 720p felbontású kijelzővel debütált, a nagytestvér 5 col képátlóval 1080p kijelzővel ellátott. Érdekes, hogy élőben a Z1 Compact betekintési szögei nagyobbak és a színei élethűbbek. Az említésre méltó tudásbeli különbségek között találjuk a 2300 mAh-s akkumulátort a 3000 mAh-ssal szemben, ez azonban nem feltétlen jelent különbséget a rendelkezésreállást tekintve! Akárcsak a Sony Xperia Z1-ben, a Z1 Compactban is 2.2 gigahertzes, négymagos Snapdragon 800 processzor, 2 gigabájt RAM, 16 gigabájt beépített tárhely, egy 20.7 megapixeles kamera található. A 9.5 mm vékony, 127 mm magas és 64,9 mm széles készülék burkolata IP%% és IP58 szabványt teljesíti, tehát por- és vízálló. Nem véletlen, hogy a Japánban Sony Xperia Z1f-ként nevezett készülék miért áll az eladási listák élén.

Jelenleg több brit nagykereskedő vesz fel előrendelést a készülékre, így például a Phones4U, ahol négy szolgáltató közül lehet választani és ahol havi 30 fontos havidíjú csomag és hűség aláírása után ingyenesen hazavihető a Sony Xperia Z1 Compact. Itt akció is van, az előrendelt készülékekhez egy Sony SRS-BTX300 vezeték nélküli hangszóró jár, ára 120 font. A telefonokat legkorábban január 31-én kezdik kiszállítani. A kártyafüggetlen modellek a szigetországban 430-440 fontot kóstálnak, az első szállítmányok február elejére tehetők. Természetesen a fekete, a fehér, a lime és a pink színű burkolat is elérhető a rendelések során. Németországban 499 eurót kérnek el a telefonért az Amazonon, Hollandiában és Olaszországban 549 eurót kóstál majd hivatalosan a Sony Xperia Z1 Compact.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kritikán aluli fotók az új Sony Xperia Z1 Compacttal

Kritikán aluli fotók az új Sony Xperia Z1 Compacttal

2014.02.05
| Phone Arena
A japán gyártó valahol nagyon mellélőtt a Sony Xperia Z1 csúcsmobil kompakt méretű testvérével.
Kapható a Sony Xperia Z1 Compact

Kapható a Sony Xperia Z1 Compact

2014.01.29
| Xperia Blog
A japán gyártó nagyágyújának kompakt méretű változata, a Sony Xperia Z1 Compact már kapható, bár egyelőre csak Svédországban.
Kamuzott a Sony, mégsem full üveg a Z1 Compact

Kamuzott a Sony, mégsem full üveg a Z1 Compact

2014.02.19
| GSM Arena
A japán gyártó kijavított a hivatalos white paperben egy igen fontos félretájékoztatást: mégsem üveg a Sony Xperia Z1 Compact hátlapja.
A világon elsőként az LG G4 frissül az új OS-re

A világon elsőként az LG G4 frissül az új OS-re

2015.10.16
| Xperia Blog
A kisebbik dél-koreai gyártó tegnap bejelentette, hogy hivatalosan az LG G4 lesz az első olyan okostelefon, amely megkapja az Android 6.0 Marshmallow rendszert úgy, hogy nem a Nexus család tagja.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei