Black Friday akciók a Gearberrynél

2023.11.26| (x)
Címkék:


A Gearberry Early Black Friday eseménye izgalmas ajánlatok sorával érkezik.

Vegyen részt a Szerencsekerék sorsoláson, ahol garantáltan ingyenes ajándékokat és akár 1099 dollár megtakarítást is kaphat. Élvezze az 50% KEDVEZMÉNYES kiárusítást, a korai fekete pénteki szuper kiárusítást akár 50% kedvezménnyel és további 50 USD kedvezményt kuponnal. 

Érdemes ránézni Fafrees F20 Pro elektromos biciklire, a CTECHi GT500 Portable Power Station hordozható akkumulátorra  vagy akár a SCULPFUN S30 Pro lézergravírozóra.

Black Friday akciók a Gearberrynél

Használja ki a “Vásároljon többet, takarítson meg többet” ajánlatot akár 20% kedvezményért a tartozékokra. Ráadásul, ha Fafrees E-bike-ot vásárol, ingyenes zárat és e-bike táskát kap az 50 dollár kedvezmény mellett a GBDBL3 kuponkóddal. Ne maradjon le a hihetetlen ajánlatokról és megtakarításokról ezen az eseményen!

Az Engwe L20 erőteljes hub motorral rendelkezik, a nagy nyomaték lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt felgyorsuljon. Az L20-szal nem lesz gond a nagy hatótáv sem egy hosszabb kirándulásnál. Az abroncsok terepre készültek, mindenen átmennek gond nélkül. 

A mérettel sem lesz gond, szinte bárki számára megfelel 152-182 centiméter magasság között, maximum terhelhetősége 120 kg. Az Engwe L20 most csak 9982,4 dolláros áron szerezhető be. Ha kiegészítőt vásárol, 10% kedvezményt kap, kettő esetén 20% is spórolható már. 

Black Friday akciók a Gearberrynél

A Fafrees F20 Pro elektromos bicikli kivehető, 36v 18ah akkumulátorral rendelkezik. A legfejlettebb, 21700-as autóipari minőségű lítium akkumulátort kapta, hogy kis méretben növelje az akkumulátor kapacitását 18ah-ra. Töltéshez egyszerűen kivehető, és akár 90 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel, tisztán áramellátással.

A 250W-os kefe nélküli motor 40NM maximális nyomatékkal és intelligens vezérlővel kombinálva 25km/h maximális sebességet eredményez. A hátsó meghajtású motor jobb vonóerőt biztosít, egyszerűbben kezelhető és kevesebb karbantartást igényel. Az F20 PRO a 75 mm-es rugóutas olajrugós villával kiváló kényelmet biztosít. Az állítható gombok segítségével testre szabhatod a súlyodhoz és a terepviszonyokhoz. A Shimano 7 sebességes váltója precíz és zökkenőmentes váltást tesz lehetővé.

Black Friday akciók a Gearberrynél

A nagyképernyős LCD intelligens kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a sebesség, az akkumulátor üzemideje, a futásteljesítmény és a sebességfokozat. Gyaloglást segítő üzemmódot és sebességtartó funkciót kínál, hogy segítse Önt biciklizés közben.

A Fafrees F20 Pro most csak 1002,4 dollár, jár mellé az ingyenes zár és táska. Érdemes számításba venni az európai raktárat, az ingyen szállítást és a 7 napos kérdés nélküli visszautalást vagy a 30 napos cseregaranciát.

Végül, de nem utolsósorban itt a Ctechi GT 200 hordozható akkumulátor is. Más lítium-ion akkumulátorokhoz képest a LiFePO4 akkumulátorok stabilabbak, és képesek kezelni a töltési feszültség ingadozásait. Az akkumulátor akár 2000 ciklust biztosít a generátor számára, 10 éves élettartammal.

A 105W-os kétirányú gyorstöltési technológiával a hordozható generátor 2.5 órán belül teljesen feltölthető PD 60W és AC 45W egyidejű használatával. Ezenkívül akár 8 eszközt is tud egyszerre tölteni.

Black Friday akciók a Gearberrynél

1x AC, 4x DC, 2x USB, 1x QC3.0 USB és 1x PD gyorstöltő porttal rendelkezik, alkalmas telefonok, táblagépek, laptopok, digitális fényképezőgépek és sok más töltésére. Az akkumulátor generátor két üzemmódú LED lámpákkal van felszerelve. A magas megvilágítási mód világításként használható kültéri horgászathoz, kempingezéshez, autójavításhoz és beltéri áramszünethez. Az SOS mód segítségével gyorsan segítséget kaphat veszélyes helyzetekben.

  • A PD 60W-os és a 45W-os tápegység teljes feltöltéséhez 2.5 óra szükséges.
    A PD 60W teljes feltöltéséhez 4.5 óra szükséges.
    A 45W-os tápegység teljes feltöltéséhez 6 óra szükséges.
    A 12V-os autós töltő teljes feltöltéséhez 6 óra szükséges.
    A 60W-os napelemes töltés 6 órát vesz igénybe.

Az érzékeny eszközök, például számítógépek esetében a generátor ezeket az eszközöket szinuszos inverterrel védi, hogy stabil elektromos energiát állítson elő. Beépített BMS és sikeres UL teszt áll a jobb biztonság érdekében. A Ctechi GT200 most 209.69 euróba kerül. 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei