Black Friday a Telenornál

2019.11.13| Telenor

November 14-20. között tart a Telenornál a Black Week.

Az akció keretében az előfizetők prémium és belépő szintű készülékek, valamint népszerű kiegészítők közül egyaránt választhatnak jelentős kedvezménnyel, bizonyos termékek pedig már 0 forinttól elvihetők. Prémium és belépő szintű készülékekkel, valamint kiegészítőkkel is készül a Telenor a Black Friday-ra.

A promócióban elérhető termékek 0 forintért vagy az eredeti árhoz képest jelentős, esetenként több tízezer forintos kedvezménnyel vásárolhatók meg online vagy a Telenor üzleteiben megrendelve, kiszállítással a készlet erejéig. Hiper XXL tarifában bizonyos prémium készülékek akár 35 ezer forinttal is olcsóbbak az eredeti árukhoz képest. A Telenornál több készülék a Black Friday ideje alatt online rendelés esetén 0 forintért elvihető. 

Black Friday a Telenornál

Az akció ideje alatt 2 táblagép – Hipernet Home+ M tarifában a Lenovo TAB 4 8, Hipernet Home + S tarifában pedig az Alcatel 1T hordozható routerrel - 0 forintért vásárolható meg, míg Hipernet Home+ L tarifában a Samsung Galaxy Tab 10.5 kedvezményesen, eredeti árához képest 10 ezer forint kedvezménnyel vásárolható meg online, valamint az üzletekben a készlet erejéig.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Online rendelés esetén a Samsung S10 széria tagjaihoz (S10, S10E, S10 Plus) Hiper-tarifákkal Samsung Galaxy Watch Active okosóra, a Sony Xperia 1 készülékhez pedig bármely tarifacsomag esetén Play Station 4 jár ajándékba. A Black Friday akció ideje alatt a készlet erejéig több mint 20 audió tartozék is olcsóbban érhető el online. További részletek november 14-én.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtam



Korábbi szavazások eredményei