Bannolják a TikTokot, a Facebook jár jól

2020.08.14| 9to5Mac
Címkék:

Tiktok

,

ban

,

tiltás

,

Trump


A TikTok potenciálisan amerikai tilalommal néz szembe attól függően, hogy a Microsoft akvizíciója megtörténik-e vagy sem.

A TikTok rövid, a felhasználók által létrehozott videókon alapul. Mivel az Egyesült Államokban nagyon népszerű alkalmazás, az országból való kivonása hatalmas hiányt eredményezne. Az alkalmazáshasználat egyik tanulmányában kiderült, hogy a TikTok annyira népszerű a gyerekek körében, mint a YouTube. Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Spanyolországban 60.000 család elemzése kimutatta, hogy a 4-15 éves gyerekek napi 80 percet töltenek a TikTok videókat nézve, csupán öt perccel kevesebbet, mint a YouTube nézésével.

Bannolják a TikTokot, a Facebook jár jól

Az Instagram nem vesztegette időt és a TikTok funkcionalitását egy új, Reels nevű rövid formátumú videó funkcióval másolja. A Reels felkéri a felhasználót, hogy készítsen szórakoztató videókat, amelyeket megoszthat barátaival vagy bárkivel az Instagramon. 15 másodperces multi-clip videók rögzíthetők hanggal, effektusokkal és egyéb, kreatív eszközökkel a szórakoztatás jegyében. A „reelek” megoszthatók követőkkel a Hírcsatornán, és ha van nyilvános fiók, elérhetővé tehetők a szélesebb Instagram közösség számár. A Reels bárkinek lehetőséget kínál arra, hogy alkotóvá váljon az Instagramon, és új közönséket érjen el globális színpadon.

A TikTok túlélhet az Egyesült Államokban, ha sikeresen befejeződik az eladása egy amerikai vállalat számára. Az Apple-t röviden megemlítették lehetséges vásárlóként, bár a vállalat gyorsan eloszlatta ezt a gondolatot. Úgy tűnik, hogy a Twitter is érdeklődését fejezte ki, bár a Microsoft továbbra is az élen jár a vásárlás lehetőségével.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Akárhogy is, a bizonytalanság valószínűleg növeli az érdeklődést alternatív alkalmazások iránt, így a Facebook jó helyzetben van, hogy beépítsen hasonló funkciókat, mind az Instagram Reeal, mind pedig a Facebook rövid videóinak formájában.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei