Bajban az Apple: törölheti az összehajtható iPad projektet

2024.04.08| Android Authority

Az Apple állítólag lemondhatja összehajtható iPadjét, ha nem tudja megoldani a kijelző gyűrődését.

Az Apple állítólag vizsgálja az összehajtható iPadeket, de nem sikerült gyűrődésmentes, összecsukható kijelzőt létrehoznia. Már egy ideje láttunk beszámolókat arról, hogy az Apple egy összehajtható iPaden dolgozik. Most azonban úgy tűnik, hogy az Apple bejelentés előtt törölheti az eszközt, ha nem tudja megoldani a legfontosabb összecsukható telefon problémát.

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman heti Power On hírlevelében azt állította, hogy az Apple valóban vizsgálja az összehajtható iPadeket. Az újságíró hozzáteszi, hogy a Phone-gyártó nem találta ki a módját, hogyan készítsen összecsukható képernyőket gyűrődés nélkül.

Bajban az Apple: törölheti az összehajtható iPad projektet

Google Pixel Fold

Gurman forrásai azt mondták neki, hogy az Apple teljesen elhagyhatja az összehajtható iPadet, ha az nem tud gyűrődésmentes élményt nyújtani. Az újságíró megjegyezte, hogy az Apple-nek még van ideje kezelni ezt a problémát. Végülis egy koreai hírügynökség a közelmúltban arról számolt be, hogy az összehajtható Apple tablet várhatóan csak 2027 első felében érkezik meg. Ez a forrás azt is állította, hogy az Apple a gyűrődésmentes, összehajtható képernyő létrehozásával küzd.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A piacon lévő összes összecsukható telefon “gyűrődős” kijelzővel rendelkezik, beleértve a Samsung Galaxy Z Fold5-öt és a Google Pixel Fold-ot. Ezek a gyűrődések azonban egyre kisebbek, például a OnePlus Open estében, amelynél tényleg alig látható a gyűrődést. Így lehetséges, hogy a következő néhány évben elérhető lesz egy gyűrődésmentes, összehajtható képernyő.

Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy az Apple meg tud-e oldani néhány további fájdalmat a jelenlegi összecsukható telefonokkal, például a porállóság hiányát és az olcsó tapintású összecsukható képernyőket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei