Az Apple egy 7-8 hüvelykes összecsukható modellen dolgozik

2024.02.06| GSM Arena

Az Apple első összehajtható eszköze 2026-ban vagy 2027-ben érkezhet meg a koreai "ipari forrásokból" származó új jelentés szerint.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Belső képernyőmérete 7-8" körüli lenne, így egyes pletykák szerint leválthatná az Apple portfóliójában az iPad minit. Specifikációit és jellemzőit azonban még nem véglegesítették. Ezenkívül az Apple egy új generációs iPad minit tesztel OLED képernyővel, aminek nem lenne sok értelme, sokkal logikusabb lenne, ha gyorsan leállítanák, hogy helyet adjon az összehajthatónak.

Ennek apropóján az Apple állítólag az OLED képernyők bevezetésére készül iPad Pro termékcsaládjában még ebben az évben. OLED iPad mini csak jövőre fog érkezni.

Az Apple egy 7-8 hüvelykes összecsukható modellen dolgozik

A Samsung Display és az LG Display állítólag mintákat szállított az Apple-nek összehajtható képernyőpanelekből 6" és 7" mérettartományban. Most úgy tűnik, hogy az Apple nagyobbra akar menni, ami lehet az első összecsukható eszköze.

Ennek ellenére, ha vagy amikor az Apple úgy dönt, hogy ez megtörténik, nagyon valószínű, hogy először a Samsung Display paneleket rendeli meg, tekintettel a Samsung Electronics összecsukható panelek szállításában szerzett hatalmas tapasztalatára. Az LG Display valószínűleg egy évvel a Samsung után kezdi meg az Apple számára az összecsukható panelek tömeggyártását, ha az Apple két beszállítói stratégiát folytat.

Az Apple egy 7-8 hüvelykes összecsukható modellen dolgozik

Később, tehát feltehetően 2028 körül az Apple piacra dobhat egy 20,25"-es összehajtható terméket is, amely iPad vagy Mac márkájú lesz. Természetesen a 20,25"-os méret a belső, összecsukható képernyőre vonatkozik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei