Az okok, amiért érdemes készülékbiztosítást kötni az okoseszközeinkre

2022.07.29| (x)

Új vagy használt telefonkészülék vásárlásakor mindenkinek az jár az eszében, hogy erre az eszközre úgy fog vigyázni, mint a hímes tojásra.

Tokot és üveg fóliát rendel rá, ami a kisebb balesetektől megvédi. Aztán telik-múlik az idő, és egyre kevésbé figyelünk telefonunk épségére, hiszen már elvesztette újdonság hatását. Viszont az ördög sosem alszik, így nem lehetünk abban biztosak, hogy a tok és a fólia 100%-ban megvédik készülékünket a töréstől, amelynek a javíttatása akár több százezer forintba is kerülhet egy drága készülék és komoly törés esetében. A kivédhetetlen betöréses lopásokól pedig ne is beszéljünk, ami szintén óriási pénzügyi kárt okoz a tulajdonosnak.

De mit tehet az ember annak érdekében, hogy maximálisan biztosítsa készülékét törések és lopás ellen a gyártói garancián túl úgy, hogy a lehető legkevesebbet kelljen ezért fizetni?

QProtection készülékvédelem

Ismerkedj meg a QProtection készülékvédelmi és baleseti garancia szolgáltatásával, ami nemcsak a szervizköltség csökkentésében segít, hanem telefonkészüléked élettartamát is meghosszabbítja. Legyen szó okosóráról, táblagépről, vagy okostelefonról, a QProtection segít abban, hogy minimális önrésszel szinte az összes előforduló kár alól mentesítsd magad egy fix díj ellenében.

Hogy működik a QProtection?

Amennyiben baleset éri a készülékedet, a QProtection használatával csupán 25% önrész fizetésével gyorsan és gördülékenyen megjavíttathatod azt anélkül, hogy napokig a megfelelő szervízt kellene keresgélned.

Ha baj történik, cégünk 100%-ban vállalja az asszisztenciát a teljes folyamat során. Futárt küldünk a készülékért, azt elszállítjuk a legközelebbi hivatalos szervízpartnerhez, aki árajánlatot ad a javításra. Az önrész mértékének elfogadása után meg is kezdődik a szervizelés, majd futárunk visszaszolgáltatja hozzád szeretett készüléked.

Az okok, amiért érdemes készülékbiztosítást kötni az okoseszközeinkre

Hivatalos szervíz partnereink minden esetben gyári alkatrészeket alkalmaznak, és ha egy telefon nem lenne javítható, azt a gyári állapotra cseréljük.

Mi ellen véd a QProtection?

A piacon elérhető más szolgáltatókhoz képest a QProtection biztosítja a legátfogóbb védelmet készülékeidre. Az alábbi esetekben fordulhatsz hozzánk:

  • Leesés, leejtés miatti sérülés
  • Kijelző és hátlap törés
  • Vízkár
  • Párásodás
  • Belső meghibásodás
  • Lopás, Rablás

Amennyiben kiesik az ember kezéből az új iPhone 13 Pro készüléke és betörik a képernyő, a hivatalos javítás akár 155.000 Ft is lehet. Ha emellett még a hátlap is megsérül vagy betörik, akkor teljes telefoncserére lesz szükség, aminek az ára 240-280.000 Ft között mozog.

Más gyártóknál, mint például a Xiaomi, Samsung, Huawei vagy OnePlus ha leesik véletlenül a telefon és összetörik a kijelző, akkor a készülék árához képest felettébb drága a szervízköltség. Akár a vételi ár egyharmada is lehet.

A QProtection használatával ennek az összegnek a 75%-a megspórolható, ami nemcsak pénzügyi szempontból előnyös, de jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát, ami környezetvédelmi szemszögből is előnyt jelent.

Biztosítás használt telefonra?

Sokan úgy vélik, hogy amennyiben használt telefont vásárolnak, aminek már lejárt a garanciája, nincs lehetőségük arra, hogy csökkentsék az esetleges káreseményekkel járó költségeket.

Kiemelkedő módon a QProtection használt készülékek biztosítását és baleseti garanciáját is magában foglalja, amennyiben az megkötésre kerül a készülék maximum 2 éves koráig. Ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy mi történik a biztosítással, ha időközben a telefon eladásra kerül, hiszen azt egyszerűen át lehet kötni az új készülékre.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A telefonszolgáltatók kizárólag új készülékre teszik lehetővé a biztosítás megkötésének lehetőségét, valamint különböző tarifacsomagokkal rendelkeznek, amelyek nem minden esetben tartalmazzák a telefon teljes szervizelését vagy csak bizonyos termékekre terjednek ki. Ezzel ellentétben a QProtection igénybe vehető laptopra, táblagépre, okosórára, és természetesen telefonra is.

Ezen felül azt is meg kell említenünk, hogy jelenleg szinte az összes nagyobb készülék márkára lehet kötni védelmi szolgáltatást cégünknél, így széleskörben tudjuk biztosítani a készülékvédelmet.

Biztonság elutasítás nélkül

Te is tapasztaltad már, hogy néhány biztosító elutasítja a kérelmedet annak ellenére, hogy Te jogosnak véled az igényedet? Szerencsére ettől nem kell tartanod a QProtection igénybevételénél. Biztosítókhoz képest nálunk nincs elutasítás, nem kell magyarázkodni. Minden esetben elfogadjuk a kérelmet, nem kell a káresemény körülményeit indokolni.

A biztosítókhoz képest csupán körülbelül 5%-kal több önrészt kell fizetnie ügyfeleinknek, viszont cserében nullára redukáljuk a negatív tapasztalatokat, hiszen nálunk egy igény sem kerül elutasításra. Ne stresszelj azon, hogy mit mondj a biztosítónak azért, hogy biztosan megkapd a Téged megillető összeget, menj biztosra a QProtection választásával.

Mennyibe kerül a készülékvédelem és a baleseti garancia?

Nálunk egy iPhone 13 Pro biztosítása 2 évre csupán 57.800 Ft-ba kerül, ami meg sem közelíti a piacon található más szolgáltatók költségeit. Ingyenes kalkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod, hogy mennyibe kerülne számodra 1 vagy 2 évre új vagy használt készüléked biztosítása.

Akár arra is van lehetőséged, hogy negyedéves részletfizetéssel teljesítsd a díjat, viszont amennyiben egy összegben fizeted a 2 éves készülékvédelem árát, 35% kedvezményt biztosítunk a teljes árból!

Kinek ajánljuk a QProtection használatát?

Készülékvédelem és baleseti garancia szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik jó kezekben szeretnék tudni elektronikai eszközünket ha megtörténik a baj, és nem akarnak akár százezreket kifizetni annak javítására.

Talán egyszerűbb azt összefoglalni, hogy kinek nem való ez a szolgáltatás. A QProtection arra lett kitalálva, hogy kárenyhítést nyújtson azoknak, akik nem szeretnének készülékük épsége miatt folyamatosan aggódni, így ez a szolgáltatás nem megfelelő azoknak, akik egy-egy káreset után inkább egy új készülék megvásárlásában látják a megoldást.

Továbbá azoknak sem ideális, akik szándékosan törik össze a készüléküket, hogy jutányos áron jussanak hozzá egy újhoz, mivel mi minden esetben a meglévő készüléket javítjuk, vagy a gyári állapotára cseréljük, amennyiben az nem szervizelhető.

Igényeld a QProtection szolgáltatást még ma!

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei