Az iPhone 16 Pro nagyobb tárhelyet kínálhat, mint a Galaxy zászlóshajói

2024.02.14| SamMobile

A Samsung még 2021-ben lemondott a microSD-kártyahelyről a Galaxy okostelefonok zászlóshajóin.

A microSD-bővítés lehetősége nélkül a Samsung zászlóshajó telefonjai a tárhelyválasztás tekintetében egyenrangúak az Apple iPhone-jaival, amit a koreai óriás megrögzött rajongói még mindig nem bocsátottak meg neki.

2021-ben az Apple még több tárolási lehetőséget is kínált, mint az akkori legújabb Galaxy zászlóshajó, a Galaxy S21, mivel a Samsung nem dobott piacra 1 TB tárhellyel rendelkező Galaxy S21, S21+ vagy S21 Ultra változatot. Idén az Apple ismét átveheti a vezetést azzal, hogy az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max készülékeket 2 TB tárhellyel kínálja.

Az iPhone 16 Pro nagyobb tárhelyet kínálhat, mint a Galaxy zászlóshajói

Az ellátási lánc forrásai szerint mindkét Pro iPhone 16 modellben akár 2 TB tárhely is elérhető lesz. Azt azonban nem említették, hogy mennyi tárhely áll majd rendelkezésre az alapváltozatokon. A Pro Max kivételével minden iPhone 15 modell 128 GB tárhellyel rendelkezik az alapkonfigurációban, és érdekes lesz látni, hogy ez változni fog-e az iPhone 16 felállásával.

A Samsung jelenleg minden zászlóshajó modelljét legalább 256 GB tárhellyel látja el. A legkisebb Galaxy S modellek és az összehajtható Galaxy Z Flip az egyetlen kivétel – az előbbiek a 128 GB-os változat leggyorsabb UFS tárhelyéről is lemaradnak.

Ami az 1 TB tárhelyet illeti, az egyetlen lehetőség a Galaxy S Ultra vagy a Galaxy Z Fold okostelefon. A Samsung valószínűleg nem fog sietni a 2 TB-os opció hozzáadásával még akkor sem, ha az Apple piacra dob egy 2 TB-os iPhone 16 Pro-t vagy 16 Pro Max-ot, mivel az Android telefonokat vásárló fogyasztók általában kevésbé hajlandóak megfizetni az ilyen nagy tárhelyű változatok árat, mint azok, akik iPhone-okat vásárolnak.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az iPhone 16 Pro nagyobb tárhelyet kínálhat, mint a Galaxy zászlóshajói

Nem biztos, hogy a több tárhely az egyetlen, ami jobb a következő iPhone-okon, mint a Galaxy zászlóshajói. Az Apple nagyobb felbontású, ultraszéles kamerára is válthat, amit remélünk, hogy a Samsung is megteszi, és az ultraszéles kamera elavultságának érzete azon kevés panaszok egyike, amelyek a Galaxy S24 termékcsaláddal kapcsolatban vannak.

Egyelőre azonban semmit sem erősítettek meg, és mivel az Apple ragaszkodik ahhoz, hogy a lehető leghosszabb ideig kerülje a jelentősebb frissítéseket, nagyon valószínű, hogy az iPhone 16-ról szóló pletykák végül nem lesznek igazak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei