Box felhő már Windows Phone-ra is

2012.07.25| Box Blog

Az okostelefon körében egyik legnépszerűbb online tárhely, a Box elérhetővé tette szolgáltatását immár Windows Phone rendszerre is.

Az okostelefon körében egyik legnépszerűbb online tárhely, a Box elérhetővé tette szolgáltatását immár Windows Phone rendszerre is. Akárcsak a Dropbox, a Google Drive vagy egyéb megoldásokokhoz hasonlóan a Boxnál is bármilyen fájl feltölthető a bárki számára elérhető, fiókonként öt gigabájtos tárhelyre, ez egyébként a számos promóciónak köszönhetően akár ötven gigabájtra is hízhat. A Boxra feltöltött fájlok elérhetők, letölthetők, szerkeszthetők, megoszthatók. Extra funkcióként a főképernyőre csempeként is kitehetők az egyes fájlok gyorshívóként, amelyek live tile lévén képesek mutatni a mások által készített módosítások, kommentek számát. Amennyiben más számára nem szerkeszthetőként szeretné bárki feltölteni az adatait, úgy adott a lezárás, de akár a PIN kóddal való védés lehetősége is.

Box felhő már Windows Phone-ra is

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei