Box felhő már Windows Phone-ra is

2012.07.25| Box Blog

Az okostelefon körében egyik legnépszerűbb online tárhely, a Box elérhetővé tette szolgáltatását immár Windows Phone rendszerre is.

Az okostelefon körében egyik legnépszerűbb online tárhely, a Box elérhetővé tette szolgáltatását immár Windows Phone rendszerre is. Akárcsak a Dropbox, a Google Drive vagy egyéb megoldásokokhoz hasonlóan a Boxnál is bármilyen fájl feltölthető a bárki számára elérhető, fiókonként öt gigabájtos tárhelyre, ez egyébként a számos promóciónak köszönhetően akár ötven gigabájtra is hízhat. A Boxra feltöltött fájlok elérhetők, letölthetők, szerkeszthetők, megoszthatók. Extra funkcióként a főképernyőre csempeként is kitehetők az egyes fájlok gyorshívóként, amelyek live tile lévén képesek mutatni a mások által készített módosítások, kommentek számát. Amennyiben más számára nem szerkeszthetőként szeretné bárki feltölteni az adatait, úgy adott a lezárás, de akár a PIN kóddal való védés lehetősége is.

Box felhő már Windows Phone-ra is

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei