A Sony Ericsson ajándéka: 50 gigabájt online tárhely

2011.12.19| Sony Ericsson

A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia tulajdonos 50 GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap. Az Xperiatulajdonosoknak csupán be kell jelentkezniük Box felhasználói fiókjukba az AndroidMarket-en elérhető Box for Android alkalmazással, és életük végéig használhatják az ingyenes felhő rendszerű tárolást és fájlmegosztást bárhol a világon. A Box promóció 2011. december 15-én kezdődött és 2012. december 31-ig tart, és minden olyan felhasználó számáre elérhető, aki bármely Xperia X10, vagy annál újabb Xperia okostelefonnal rendelkezik.

„Az emberek még több fényképet készítenek, még több zenét hallgatnak és még több videót néznek, mint valaha, különösen igaz ez az ünnepi időszakra, éppen ezért szeretnénk kedveskedni az Xperia felhasználóknak ezzel az 50 GB tárhellyel, hogy feltölthessék tartalmaikat, melyeket különböző eszközökön meg is oszthatnak. Az Xperia és a Box gigantikus mennyiségű tartalomhoz nyújt hozzáférést a felhasználóknak útközben is, így okostelefonjuk lesz kapcsolatoktól nyüzsgő életstílusuk motorja” – nyilatkozta Steve Walker, a Sony Ericsson marketingigazgatója.

A Sony Ericsson ajándéka: 50 gigabájt online tárhely

"Ahogy egyre többen viszik be saját tulajdonú eszközeiket a munkahelyükre, hogy kihasználják a mobil technológia valamennyi előnyét, alapvető fontosságú biztosítani számukra, hogy soha ne kelljen a tárhely korlátozottsága miatt aggódniuk. A Sony Ericssonnal közösen a Box felhő rendszerű tartalomkezelő és -megosztó szolgáltatás teljes kapacitását és lehetőségeit kínáljuk az Xperia felhasználóknak" – nyilatkozta Aaron Levie, a Box társalapítója és vezérigazgatója.

A Box fájlmegosztó és –tároló rendszerével az Xperia-felhasználók bárhonnan, könnyedén elérhetik saját tartalmaikat különböző eszközökről és különféle alkalmazások segítségével egyaránt. A Box jelenleg több mint nyolcmillió magánszemélynek és százezer cégnek segít megtekinteni, feltölteni és megosztani, valamint kezelni valamennyi tartalmukat a felhőben és mobil eszközökről. Az Xperia okostelefonok tulajdonosai most hatalmas mennyiségű tartalmat kezelhetnek a felhőben az 50 GB ingyenes tárhelyen, amely mintegy 50 000 dokumentumnak, fényképnek és prezentációnak felel meg.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei