Sony ericsson hirek és információk

Egy darabka történelem: eladó a Sony Ericsson Julie prototípus

Egy darabka történelem: eladó a Sony Ericsson Julie prototípus

2012.03.09
| GSM Arena
Az eBayen bukkant fel a soha piacra nem került mobil, a Windows Phone 7 rendszerrel felszerelt Sony Ericsson Julie.
Ez nem semmi! Xperia rajongói reklám-videó

Ez nem semmi! Xperia rajongói reklám-videó

2012.01.26
| GSM Arena
A Sony Ericsson – most már csak Sony – okostelefonok rajongói közül sokan rendkívül elkötelezettek a márka iránt, ezt pedig saját készítésű videóval és zenével is kifejezték a gyártó felé.
Újabb képeken a Windows Phone-os Sony Ericsson

Újabb képeken a Windows Phone-os Sony Ericsson

2012.01.20
| Phone Arena
Pár napja került ki az internetre két kép, amelyen egy Sony Ericsson márkájú Windows Phone rendszert futtató mobil látható.
Sony Ericsson Pepper: lebukott a neo utódja

Sony Ericsson Pepper: lebukott a neo utódja

2012.01.09
| Xperia Blog
A CES 2012 előtti hétvégén bukkant fel több fotón egy újabb Sony Ericsson modell, amely a Pepperkódnevet kapta.
Sony Ericsson: valami nagy készül jövő héten

Sony Ericsson: valami nagy készül jövő héten

2012.01.04
| Unwired View
A nevében még abszolút japán-svéd gyártó a jövő heti CES 2012 rendezvényen mutatja be újdonságait több más vállalattal egyetemben. Vajon mit várhatunk a Sony Ericssontól?
Megújul az Xperiák zenelejátszója

Megújul az Xperiák zenelejátszója

2012.01.02
| Phone Arena
Több fotón láthattuk már a Sony Ericsson idén bemutatásra kerülő androidos okostelefonjait, ám eddig nem hallottunk egy újításról.
13 megapixeles Sony Ericsson Amerikának

13 megapixeles Sony Ericsson Amerikának

2011.12.22
| Phone Arena
A Sony Ericsson hamarosan egy igazán ütős mobilt mutat be az Egyesült Államokban.
A Sony Ericsson ajándéka: 50 gigabájt online tárhely

A Sony Ericsson ajándéka: 50 gigabájt online tárhely

2011.12.19
| Sony Ericsson
A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap.
Készül az ICS az Xperia mobilokra

Készül az ICS az Xperia mobilokra

2011.12.16
| Sony Ericsson Developer
A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is.
Sony Ericsson Xperia Arc HD

Sony Ericsson Xperia Arc HD

2011.12.07
| Engadget
A japán-svéd gyártó várhatóan a 2012 januárjában megrendezésre kerülő CES kiállításon mutatja be a Sony Ericsson Xperia Arc HD modelljét, amelyet Nozomi kódnéven ismerhetünk.
Sony Ericsson Nozomi: feketében, új dizájnnal

Sony Ericsson Nozomi: feketében, új dizájnnal

2011.12.05
| Phone Arena
A japán-svéd – bár inkább csak japán – gyártó Nozomi kódnevű modelljéről számos hír és fotó látott már napvilágot, ezúttal újabb képeket mutatunk be.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei