Az iPhone 12 lesz a legnagyobb kedvenc

2020.10.13| Phone Arena
Címkék:

Ming-Chi Kuo

,

iPhone 12


Ming Chi Kuo elemző elárulja, szerinte melyik modell lesz a legnépszerűbb a ma érkező felhozatalból.

Kedden mutatja be az Apple a „Hi, Speed” eseményen a négy új iPhone 12 modellt. Mind a négyet az 5nm-es A14 Bionic chip hajtja meg, a Pro modellek 6 gigabájt, a két gyengébb 4 gigabájt RAM-ot kap. A számos pletyka ellenére még mindig nem vagyunk biztosak abban, hogy pontosan mely modellek kapják meg a LiDAR érzékelőt. Ezzel pontosan mélységmérést lehet készíteni, ebből pedig javított AR képességek és jobb portrék készülnek.

Az is kérdéses, hogy mely iPhone 12 támogatja majd a magas sávú 5G rádióhullámokat. Az biztos, hogy a 6GHz alattit mind a négy ismeri majd, ezek a jelek messzebbre jutnak, de nem biztosítják azt a sebességet, amelyek a felhasználók elvárnak az 5G-től.

Az iPhone 12 lesz a legnagyobb kedvenc

A hírek elcsitultak arról, hogy bármelyik iPhone 12 is elérhetővé tenné a 120Hz-es képernyő-frissítési frekvenciát, azért elég ciki lenne így 2020 végén nem előrukkolni legalább 1-2 modellel, ami erre képes, főleg, hogy az iPad Pro már képes a kétszeres frissítésre.  

Az a férfi árult el most plusz információkat, aki azt is tudja, hogy Tim Cook mit fog reggelizni 2025. június 17-én. Ming-Chi Kuo szerint az iPhone 12 mini a leszállított egységek 20%-át teszik majd ki, akárcsak a két Pro. Ezek alapján az iPhone 12 lesz felelős a leszállított összes modell 40%-áért, ez pedig azt jelenti, hogy az Apple erre a 6.1 colos példányra tesz fel szinte mindent. Kuo arra is számít, hogy az idei utolsó negyedévben az iPhone 12 iránti kereslet még gyengébb lesz, mint tavaly ilyenkor az iPhone 11 volt, ennek okát pedig a világjárványban nevezi meg.

Az iPhone 12 lesz a legnagyobb kedvenc

Kuo korábbi hírei szerint az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro előrendelései október 16-án kezdődnek, míg a szállításokra október 23-án kerül sor. Az iPhone 12 mini előrendelésére november 6-ig kell várni, az így megrendelt példányokat egy héttel később kezdik kiszállítani. Végül, de nem utolsósorban az iPhone 12 Pro Max november 13-tól lesz előrendelhető, a kiadásra szintén egy hetet kell onnantól várni.

Míg Kuo szerint az iPhone 12 lesz a legnépszerűbb az idei új felállásból, tavaly az iPhone 11 generálta a legtöbb eladást a 2019-es modellek közül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei