Az iPhone 12 lesz a legnagyobb kedvenc

2020.10.13| Phone Arena
Címkék:

Ming-Chi Kuo

,

iPhone 12


Ming Chi Kuo elemző elárulja, szerinte melyik modell lesz a legnépszerűbb a ma érkező felhozatalból.

Kedden mutatja be az Apple a „Hi, Speed” eseményen a négy új iPhone 12 modellt. Mind a négyet az 5nm-es A14 Bionic chip hajtja meg, a Pro modellek 6 gigabájt, a két gyengébb 4 gigabájt RAM-ot kap. A számos pletyka ellenére még mindig nem vagyunk biztosak abban, hogy pontosan mely modellek kapják meg a LiDAR érzékelőt. Ezzel pontosan mélységmérést lehet készíteni, ebből pedig javított AR képességek és jobb portrék készülnek.

Az is kérdéses, hogy mely iPhone 12 támogatja majd a magas sávú 5G rádióhullámokat. Az biztos, hogy a 6GHz alattit mind a négy ismeri majd, ezek a jelek messzebbre jutnak, de nem biztosítják azt a sebességet, amelyek a felhasználók elvárnak az 5G-től.

Az iPhone 12 lesz a legnagyobb kedvenc

A hírek elcsitultak arról, hogy bármelyik iPhone 12 is elérhetővé tenné a 120Hz-es képernyő-frissítési frekvenciát, azért elég ciki lenne így 2020 végén nem előrukkolni legalább 1-2 modellel, ami erre képes, főleg, hogy az iPad Pro már képes a kétszeres frissítésre.  

Az a férfi árult el most plusz információkat, aki azt is tudja, hogy Tim Cook mit fog reggelizni 2025. június 17-én. Ming-Chi Kuo szerint az iPhone 12 mini a leszállított egységek 20%-át teszik majd ki, akárcsak a két Pro. Ezek alapján az iPhone 12 lesz felelős a leszállított összes modell 40%-áért, ez pedig azt jelenti, hogy az Apple erre a 6.1 colos példányra tesz fel szinte mindent. Kuo arra is számít, hogy az idei utolsó negyedévben az iPhone 12 iránti kereslet még gyengébb lesz, mint tavaly ilyenkor az iPhone 11 volt, ennek okát pedig a világjárványban nevezi meg.

Az iPhone 12 lesz a legnagyobb kedvenc

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Kuo korábbi hírei szerint az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro előrendelései október 16-án kezdődnek, míg a szállításokra október 23-án kerül sor. Az iPhone 12 mini előrendelésére november 6-ig kell várni, az így megrendelt példányokat egy héttel később kezdik kiszállítani. Végül, de nem utolsósorban az iPhone 12 Pro Max november 13-tól lesz előrendelhető, a kiadásra szintén egy hetet kell onnantól várni.

Míg Kuo szerint az iPhone 12 lesz a legnépszerűbb az idei új felállásból, tavaly az iPhone 11 generálta a legtöbb eladást a 2019-es modellek közül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei