Az Apple március 26-án jelenti be az új iPadeket?

2024.03.19| MacRumors

Az Apple várhatóan a következő héten új iPad Air és OLED iPad Pro modelleket fog kiadni.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Ázsiából érkező új pletykák szerint a cég március 26-án, kedden jelenti be új iPadjeit. A kínai Instant Digital kiszivárogtatója a Weibo oldalán azt állítja, hogy az Apple valamiféle bejelentést fog kiadni az új iPadekkel kapcsolatban, de nem nevezte hivatalos bevezetési dátumnak. Ehelyett az Apple bejelentheti az előrendelési elérhetőséget, majd a szállítási dátumokat is.

Ettől független forrás, a kínai IT Home azt állítja, hogy március 26-án adja ki az Apple az új iPadeket. Úgy tűnik azonban, hogy az üzlet úgy értelmezte ezt, mint egy bevezetési dátumot, amely azon alapul, hogy az új iPadek több, harmadik féltől származó védőtokjait tartalmazó Amazon-lista mikor jelenik meg, nem pedig egy megbízható forrásból származó konkrét információ.

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman szerint az Apple március végén vagy áprilisban tervezi új iPad Pro és iPad Air modellek kiadását. Ennek ellenére a jó kapcsolatokkal rendelkező riporter most inkább hajlik az áprilisi megjelenés lehetőségére.

Az Apple március 26-án jelenti be az új iPadeket?

A Power On hírlevelének legfrissebb előfizetői kiadásában Gurman azt mondta, hogy szeretné tisztázni a zavart azzal kapcsolatban, hogy mikor gondolta, hogy az Apple új iPadeket (különösen új iPad Pro modelleket) ad ki.

Gurman megismételte, hogy az iPadOS 17.4 új változata, amelyet a frissített modellekhez terveztek, csak március végén vagy akár valamikor áprilisban készül el. "Amint az operációs rendszer elkészült, az Apple-nek el kell küldenie azt a gyárakba, hogy az új hardverre telepítsék. Ez a folyamat néhány hétig is eltarthat, és valószínűleg a következő hónapra teszi a bejelentést" - írta.

  • Két új iPad Pro modell várhatóan új M3 chipet, OLED kijelzőket, vékonyabb házat, fekvő elülső kamerát, áttervezett kamera dudort és esetleg MagSafe vezeték nélküli töltést tartalmaz.
  • A két új iPad Air modell várhatóan az Apple M2 chipjét és egy fekvő tájolású elülső kamerát tartalmaz, köztük egy első 12,9 hüvelykes modellt.

A március-áprilisban várható további bejelentések közé tartozik az új Magic Keyboard az iPad Pro-hoz, nagyobb trackpaddal, valamint az új Apple Pencil.

Gurman korábban kizárta az Apple Event lehetőségét az új iPadek esetében. Ehelyett úgy véli, hogy az Apple Newsroom webhelyén közzétett sajtóközleményben fogják bejelenteni, mint ahogyan az új 13 hüvelykes és 15 hüvelykes MacBook Air modelleket is a hónap elején.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei