Mégsem lesznek annyival drágábbak a közelgő OLED iPad Prok?

2024.02.07| Phone Arena

A friss hírek szerint a táblagépek valószínűleg nem fognak annyiba kerülni, mint azt a korábbi pletykák sugallták.

Valamikor ebben a negyedévben (ami március végéig tart) várhatjuk, hogy az Apple bemutatja a várva várt iPad Pro frissítését. A 11 és 13 hüvelykes táblagépek várhatóan első ízben tartalmaznak OLED-kijelzőt iPad modellen. Eredetileg úgy gondolták, hogy a fogyasztóknak igen nagy felárat kell fizetniük az új csúcskategóriás iPadekért, és a pletykák szerint a 11 hüvelykes egység ára 1500 dollár, a 13 hüvelykes modell pedig 1800 dollárba került volna. 

Mégsem lesznek annyival drágábbak a közelgő OLED iPad Prok?

Az Apple-rajongók már elég sokkot szenvedtek el a Vision Pro 3499 dolláros ára miatt, így az új iPad Pro (2024) modellek e téren bármilyen könnyítést szívesen fogadnának. A DigiTimes jelentése szerint az új iPad Pro táblagépek áremelkedése 160 dollárra korlátozódik. 

  • A 11 hüvelykes iPad Pro (2022) ára 799 dollár. Egy 160 dolláros vagy 20%-os áremelés 959 dollárra és feljebb viszi a táblagépet. 
  • A 12,9 hüvelykes, mini-LED kijelzővel felszerelt, jelenleg 1099 dolláros és magasabb áron kínált táblagép valamivel nagyobb, 13 hüvelykes képernyővel rendelkezik, és 1259 dollár feletti árcédulával rendelkezik; a 160 dolláros áremelés 15%-os növekedést eredményezne.

Az Apple többet fog költeni az OLED panelekre, ami megmagyarázza, miért lesznek drágábbak az iPad Pro (2024) modellek. A felhasználók számára az új képernyők nagyobb kontrasztot, nagyobb fényerőt, mélyebb feketét és jobb betekintési szöget biztosítanak. A hírek szerint az OLED panelek 60%-át az LG Display, a maradék 40%-ot pedig a Samsung Displaytől szerzik be. Egy korábbi jelentés azt állította, hogy az új iPad Pro OLED-kijelzőiért az Apple háromszor annyit fizet, mint amennyibe a vállalatnak az iPhone-on használt OLED panelek beszerzése került.

Mégsem lesznek annyival drágábbak a közelgő OLED iPad Prok?

Meg kell jegyezni, hogy a 12,9 hüvelykes iPad Pro jelenlegi verziója mini-LED kijelzőt használ, amely csökkenti annak lehetőségét, hogy a statikus tartalom beégjen a képernyőn. Természetesen, az OLED panelnek is megvannak néhány kellemes jellemzője, például jobb kontraszt és javult fényerő. Az iPad Pro jelenlegi 11 hüvelykes verziója LCD kijelzővel van felszerelve.

A kijelzők fejlesztése mellett az új iPad Pro tableteket várhatóan az Apple 3 nm-es M3 chipje hajtja majd meg. A MagSafe töltést először láthatjuk az Apple prémium iPadjein is a megjelenés után. A Magic Keyboard kiegészítőt is átalakítják, hogy a frissített QWERTY billentyűzetet használó iPad Pro inkább laptophoz, mint táblagéphez hasonlítson.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei