Az Alcatel 1X Android Go edition elérhető

2018.06.08| Alcatel
Címkék:

Alcatel 1X

,

Android Go


Az Alcatel 1X most már a polcokon van, amely az első olyan okostelefon Európában, amely 18:9 képarányt kínál Android Oreo-val (Go Edition) 100 euró alatt!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Android Oreo (Go kiadás) az ideális platform az olyan ügyfelek számára, akik élvezni akarják az erőteljes Android élményt, mindezt megfizethető áron és amelyet arra optimalizálták, hogy segítséget nyújtson annak érdekében, hogy a megfizethető okostelefonokon futó Android gyorsabb, hatékonyabb és biztonságosabb legyen, mint valaha.

"Igazán izgatottak vagyunk, hogy bevezetésre kerül a magyar piacon ez a brilliáns telefon. Ez a készülék különböző dolgot nyújt az eddigiektől, mivel az Android Oreo (Go Edition) az első olyan 100 eurós okostelefon, ami 18:9 képaránnyal rendelkezik. A fényképezőgép képességei is igazán kimagaslóvá teszik a 2018-as készülékek közül.”

Az Alcatel 1X Android Go edition elérhető

Android Oreo (Go edition)

Az Alcatel 1x az Android Oreo (Go kiadás) olyan készülék, amely rendelkezik az újragondolt népszerű Google-alkalmazásokkal, melyek magában foglalják a Google Go-ot, a Google Maps Go-ot, a Gmail-t és további sok más alkalmazást. Facebook Lite-tal is rendelkezik, valamint hozzáférést biztosít a teljes Android-alkalmazások-, és játék készletekhez a Google Playen keresztül. Az Android Oreo (Go kiadás) célja, hogy kétszer akkora tárhelyet biztosítson a készüléken, amely így a 16Gb-al sokkal több helyet szabadít fel az Alcatel 1x-en, további microSD hozzáadásával 32 GB-ra bővíthető a memória.

Ezenkívül az Alcatel 1x Google Asszisztens Go programmal rendelkezik, amely segít a menetközbeni problémák megoldásában a hang felismerő funkció segítségével. Egyszerűen csak meg kell érinteni és lenyomva tartani a home gombot az indításhoz, és már meg is lehet kérni a Google Asszisztenst, hogy küldjön üzeneteket, indítson hívásokat, játsszon le YouTube-videókat és zenét, állítson be értesítéseket és kezelhessen sok más feladatot és szolgáltatást. Ez mindenkinek a saját személyes Google-ja, ami mindig készen áll a segítségnyújtásra.

Az Alcatel 1X Android Go edition elérhető

Az Android Oreot (Go kiadás) kifejezetten úgy optimalizálták, hogy kiemelkedjen a  Google és Android korlátozott memóriával és feldolgozási teljesítményel rendelkező okostelefonok köréből, és  örömmel látjuk, hogy a TCL Communication elindította az egyik legelső eszközt az Android Oreo (Go kiadás) az Alcatel 1x-ben. "

Fantasztikus kinézet és érzés

Az Alcatel 1x különböző stílusokat nyújt a felhasználóknak és az Alcatel 2018-as portfóliójának bármely más eszközére. Két stílusban elérhető: a bársonyos Suede kollekció és a vibráló Satin gyűjtemény. Mindkettő különböző színekben kapható, mint a Suede Dark Blue, a Suede Dark Grey és a Satin Soft Gold

Nagyszerű megtekintési élmény

Az anyavállalat TCL díjnyertes megjelenítési technológiájának hasznosításával az Alcatel 1x 18:9-es kijelzője lehetővé teszi az ügyfelek számára egy 5,3 hüvelykes képernyő kisebb méretű megjelenítését, így könnyebben és kényelmesen böngészhet az interneten, kapcsolatba léphet barátaival és szeretteivel a social media felületein és elérheti legfrissebb híreket.

Elérhetőség
Az Alcatel 1x mindössze 99 euróért elérhető a Suede Dark Blue, Suede Dark Grey és Satin Soft gold színekeben a Soft Suede és Vibrant Satin kollekcióban.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokLátott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

Látott már ennyire laggolni iPhone 14 Pro Maxot?

2023.03.23
| Twitter
Megdöbbentő videót mutatunk, ahol az iPhone 14 széria csúcsmodellje csúnyán elbukni látszik.
Ez az oka annak, hogy a Galaxy S24-el készített portréképek természetesebbek

Ez az oka annak, hogy a Galaxy S24-el készített portréképek természetesebbek

2024.01.26
| SamMobile
Lehet, hogy a Samsung nem változtatott új telefonjai dizájnján, de még így is sok olyan dolgot sikerült javítania, amelyek valóban megváltoztatják a mindennapi életet.
Ezt nehezen hisszük el: videón a Note 7!

Ezt nehezen hisszük el: videón a Note 7!

2016.07.21
| SamMobile
Az alábbi videón állítólag a Samsung Galaxy Note7 látható működés közben.
Kis akksi kerül a Galaxy S9-be?

Kis akksi kerül a Galaxy S9-be?

2017.12.19
| SamMobile
A rajongók számára kissé hátrányos lehet ugyan, de nem lesz nagy kapacitású akkumulátor az új csúcsmobilban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei